Islanda văzută prin ochii a 3 turiști moldoveni (Video)

tur2

Să călătorești probabil este cel mai fericit lucru. Doar călătoriile și plecările undeva departe îți pot oferi din liniștea și fericirea unor clipe deosebite. 

Serge Kino, unul dintre cei mai cunoscuți Dj de la noi, a trecut prin această experiență frumoasă împreună cu alți 2 prieteni, atunci când a vizitat Islanda. Rezultatul a fost prezentat într-un clip video special și  inedit.

Iată cum povestește Serge Kino despre aventura sa: ”Călătoria mea a fost destul de spontană, iar decizia a fost luată repede. Am întrebat pe Facebook cine ar dori să mai meargă și au răspuns doi foști colegi de job. Cu ei am și mers în această călătorie.

Motivul pentru călătorie a fost ziua mea de naștere. Am găsit bilete de avion low-cost, și acesta fost singurul lucru pe care l-am cumpărat cu câteva săptămâni înainte de plecare. Cu hotelul am rezolvat pe loc – pentru că în fiecare zi ne schimbam locația. Am fost foarte norocoși cu vremea: acolo erau cam +10 grade. La fel din start am pregătit o listă de locuri unde am dorit să mergem. Sincer, în cele cinci zile am putut vedea totul și chiar mai mult decât ceea ce am planificat. Singurul lucru care nu l-am putut vedea sunt balenele. Așa că, personal, am de gând să mai merg o dată.

Ca să vă spun despre Islanda…nu știu, e greu de pus in cuvinte. Asta trebuie într-adevăr să vezi! Toate locurile fotografiate de mine le puteți vedea în orice ghid. Cel mai important sfat – nu vă fie teamă să călătoriți în orice colț al lumii. Și nu trebuie să vă gândiți că drumul este întotdeauna scump. Cred că dacă te duci  informat și economisești, te poți incadra cu ușurință în 700 de euro. Vizionare plăcută!”

My trip to Iceland, un clip video ce merită văzut!

      Articole recomandate