În Moldova se construiește un Aquapark mai mare decât cel de la Koblevo, Ucraina (Galerie Foto)

„Aqua Magic” – un proiect de milioane de Euro, se construieşte în coasta Chişinăului

Patru sisteme de tobogane cu piscine de aterizare pentru maturi și copii, un sistem de tobogane pentru cei mai mici, şapte piscine pentru maturi și copii, un cort pentru volei de plajă, două pizzerii şi două terase, un bar lângă o piscină, şezlonguri cu umbrele, parcare pentru 140 de automobile va avea „Aqua Magic”, primul aquapark din Republica Moldova.

Urmareste-ne pe Facebook pentru a fi la curent cu tot ce’i mai bun pe net

Locul de agrement va avea o capacitate de 3000 de persoane şi va fi în grija a peste 60 de angajați. Acesta se construieşte lângă satul Sociteni, raionul Ialoveni, iar deschiderea complexului este preconizată pentru luna mai 2013.

 „Aqua Magic” va fi un complex mai mare decât cel de la Koblevo, Ucraina, deschis anul trecut”. 

La periferiile terenului sunt montate deja sistemele de tobogane care din depărtare arată a instalații de tipul Montagne Russe. Toate toboganele sunt deja instalate. Sunt patru grupuri de tobogane, iar fiecare grup este format din mai multe tobogane.


Fiecare grup de tobogane are câte un bazin de aterizare. Bazinele sunt și ele aproape finisate, cu excepția celui din centrul complexului.

Intrarea, 20 de Euro 

Aquaparkul va avea o capacitate de 3000 de persoane, iar un bilet de intrare va costa în jur de 20 de Euro pentru maturi. Pentru familiile mai mari se vor face reduceri. Proprietarii spun că este un preț rezonabil, luând în considerație că un bilet la un bazin în Chișinău costă 150 de lei, iar aquaparkul cu siguranță va avea mult mai multe oferte. Proprietarii se așteaptă, în sezonul estival, la un flux de cel puțin 2000 de persoane pe zi. Cu biletul de intrare vizitatorii vor putea să folosească orice tobogan ori să înoate în fiecare bazin din complex. Vizitatorii vor plăti doar consumația la terase și pizzerii. Și asta se va întâmpla inevitabil, deoarece vizitatorilor nu li se va permite să intre pe teritoriu cu produse alimentare sau cu băuturi.

Fotografii de photoobiectiv.blogspot.com

      Articole recomandate