Hitul Verii: Melodia pe care copiii cîntă şi dansează chiar şi în maşină

O melodie a cântăreţului Gotye pare să-i fascineze pe copiii de toate vârstele, începând chiar de la un an, Internetul fiind invadat de înregistrări în care copiii cântă sau dansează pe piesa „Somebody That I Used to Know”, lansată în 2011, dar care se bucură de un imens succes abia din acest an.

În cea mai recentă înregistrare de acest gen apărută pe YouTube, o fetiţă de trei ani are o reacţie extrem de curioasă la piesa respectivă, părând la fel de pătrunsă de versuri şi ritm precum un adult. Dansul fetiţei, care se află în maşină, la fel ca majoritatea copiilor ce sunt entuziasmaţi de piesă, este unul emoţionant.

Într-o altă postare pe YouTube, două surori, una de una an şi cealaltă de trei, aflate împreună cu părinţii în maşină, cântă versurile melodiei, într-un mod cât de poate de entuziast.

O altă înregistrare postată în urmă cu zece zile şi care are deja peste 900.000 de vizionări, este un tribut realizat de un băiat şi o fetiţă în vârstă de şase ani melodiei lui Gotye. Potrivit descrierii, copiii, care erau prieteni, au îndrăgit foarte mult melodia, pe care au auzit-o în urmă cu câteva luni, şi au început să o solicite foarte des în timpul călătoriilor cu maşina. Părinţii băieţelului s-au gândit să monteze o cameră video în maşină pentru a-i înregistra pe cei doi copii, care s-au arătat încântaţi de idee. Imaginile înregistrate au fost apoi editate şi postate pe YouTube.

„Somebody That I Used to Know”, piesa interpretată de Gotye şi Kimbra, a fost lansată în iunie 2011, însă a devenit hit abia la începutul lui 2012. Pe YouTube sunt numeroase astfel de înregistrări.

      Articole recomandate