Hai să fim mai buni de sărbători! Ajută-l pe Moș Crăciun să ajungă la toții copiii

Sarbatorile vin si ne gandim tot mai des unde ne organizam vacanta, ce cadouri oferim si ce am dori sa primim de la familie si cei dragi. Insa, nu toti copiii se vor bucura de aceste sărbători.  Mulţi copii  sunt privaţi de bucuriile sărbătorilor de Iarnă. Ei nu au bunătăţi pe masă sau cadouri aduse de Moş Crăciun. Deoarece părinţii sunt prea săraci pentru a le cumpăra jucării şi dulciuri, micuţii nu trăiesc emoţia despachetării cadourilor. Pentru ei zilele sărbătorilor de iarnă nu se deosebesc cu nimic de celelalte zile ale anului, trăite în lipsuri, sărăcie, frig şi tristeţe.

Impreuna avem puterea sa schimbam ceva!

Anul acesta, fiecare dintre noi poate să fie Moş Crăciun! Pentru că sărbătorile de iarnă se apropie, trebuie să fim mai buni, mai darnici cu semenii noştri aflaţi în dificultate.

Campania Fii solidar cu Moș Crăciun!” colectează donaţii sub orice formă. Fiecare poate contribui cu o carte, o hăinuţă, o jucărie, produse igienice etc., pentru a aduce căldură în sufletul acestor oameni.

Să fim generoşi! Alăturaţi-vă echipei noastre și transformaţi-vă în Moş Crăciun pentru un copil, pentru o persoană pe care, deși nu vă cunoaște, o veți face fericită!

Unde poţi aduce cărţi, haine şi jucării?

Vă așteptăm în oficiul nostru pe adresa: str. Sfatul Țării 27, of.12 pentru a dona jucărele, cărți, dulciuri copiilor din familii defavorizate din:
• satul Coșnița, r. Dubăsari, Centrul social “Casa speranţei”;
• satul Costeşti, r. Ialoveni;
• satul Cotiujenii Mari, r. Şoldăneşti;
• Școala auxiliară internat nr. 5 pentru copii cu dizabilităţi mentale din mun. Chişinău;
• satul Țepilova, r. Soroca;
• satul Drăgușeni, r. Strășeni;
• satul Zgurița, r. Drochia.

Vă invităm, de asemenea, să ne însoțiți în deplasările pe care le vom organiza în luna decembrie, pentru a livra beneficiarilor noştri cele colectate.
Participati la eveniment si pe Facebook!

Campania este organizata de echipa AO “FILOCALIA”, în perioada 19 noiembrie – 25 decembrie
Anul acesta, Moş Crăciun eşti chiar TU!

      Articole recomandate