Greseala rusinoasa! MAI a declarat criminal un om nevinovat… din motive tehnice!

Un barbat a fost confundat cu o persoana care are acelasi nume, anuntat in aceasta dimineata in urmarire pentru omor. Poza si semnalmentele lui au ajuns in presa, dupa ce Ministerul de Interne a postat pe site-ul sau oficial un comunicat de presa cu date si cu o poza gresite.

In aceasta dimineata, MAI a postat un comunicat in care anunta despre un incident cu focuri de arma care s-a produs in aceasta noapte la Ialoveni, soldata cu un mort si un ranit. In comunicat institutai cerea ajutorul populatiei pentru retinerea suspectului. Potrivit primelor informatii, acesta se numeste Valeriu Canuda, nascut la 25 aprilie 1972, care are 173 cm inaltime, ochi albastri si constitutie robusta, care ar fi fost anterior judecat pentru talharie.

La amiaza, insa, MAI a expediat un alt comunicat in care anunta ca: „Din motive tehnice” se expediaza o alta fotografie si… alte date „Cu scuzele de rigoare”. Barbatul cu acelasi nume este originar din satul Sociteni, Ialoveni, nascut la 29 iulie 1971, anterior judecat si condamnat pentru talharie. Acesta are inaltimea de 176 cm, ochi vierzi.

Sursa: ProTv.md

      Articole recomandate