Grădina Iadului, cel mai înfricoşător parc din lume se află în Thailanda. Ai avea curaj să intri aici? (Foto)

ingrazitor

Capete despicate, oameni sfâşiaţi de animale, sânge cât vezi cu ochii şi diavoli care te supun la cele mai groaznice chinuri. Nu suntem în Infern, ci într-un parc amenajat în Thailanda, care poartă Taman Neraka Di Thailand  sugestiv numele de “Grădina Iadului”.

Gradina iadului (22)

Considerat de mulţi cel mai înfricoşător parc din lume “Wang Saen Suk Hell Garden”, este situat în Thailanda, la 90 de minute de capitala Bangkok, drum parcurs cu automobilul.

Gradina iadului (15)

Parcul ilustrează viaţa de apoi în viziunea poporului thailandez. Mai exact, interpretări a ceea ce se întâmplă cu păcătoşii care ajung în iadul budist. Aici, hoţii sunt transformaţi în maimuţe, mincinoşii în broaşte, iar cei corupţi în porci.

Gradina iadului (1)

La intrare eşti întâmpinat de mesajul „Bine ai venit în Iad”, şi se pare că există o menghină gigant care îi aşteaptă pe păcătoşi în viaţa de apoi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fanii horror şi cei cu un apetit insaţiabil pentru sânge pot găsi locul de-a dreptul fascinant. În cazul copiilor sau a celor slabi de înger, parcul nu este chiar cel mai indicat loc de relaxare.

Gradina iadului (3)

Turiştii din toată lumea vin special pentru a vizita “Grădina Iadului”. Cei care vor să îşi mai spele din păcate pot face donaţii, care ajung la mănăstiri şi la călugări. În Thailanda, există trei astfel de parcuri.

Gradina iadului (4)

În continuare vă lăsăm în compania imaginilor care sunt dea dreptul îngrozitoare:

Gradina iadului (5)

Gradina iadului (6)

Gradina iadului (7)

Gradina iadului (8)

Gradina iadului (9)

Gradina iadului (10)

Gradina iadului (11)

 

Gradina iadului (13)

Gradina iadului (16)

Gradina iadului (17)

Gradina iadului (18)

Gradina iadului (19)

Gradina iadului (20)

Gradina iadului (21)

 Tu cum crezi, ai avea curajul să dai o  tură pe aici? 

      Articole recomandate