Gimnasta din Moldova care a cucerit America

Gimnasta talentată este din Republica Moldova şi a descoperit capacităţi suprinzătoare de a-şi îndoi corpul, iar în acelaşi timp ea poate trage dintr-un arc cu degetele de la picioare anunţă Daily Mail.

Lilia Stepanova, în vârstă de 24 de ani, combină poziții gimnastice din cele mai dificile. Într-una din performanțele sale cele mai incredibile, ea lansează o săgeată dintr-un arc și nimerește într-o ţintă care se află la o distanţă, folosind doar degetele de la picioare. Această performanță i-a ajutat să ajungă în semifinalele concursului America’s Got Talent.

 

 

Lilia este din Chișinău. Ea consideră că abilitățile sale uimitoare le-a moştenit de la părinţii săi Alex şi Ina, care au fost artişti profesioniști. „Mă simt foarte norocoasă că am fost crescută într-o familie care m-a învăţat şi m-a ghidat să ajung acolo unde sunt astăzi„, spune Lilia.

 

 

De la vârsta de patru ani am început să fac gimnastică cu mama mea. în acelaşi timp făceam și acrobaţie de două ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Apoi, când m-am mutat în SUA am început să exersez și echilibrul mâinilor cinci zile pe săptămână cu tatăl meu„, povestește tânăra.

 

 

Programul meu este unul foarte strict. El m-a disciplinat și m-a ajutat să ating obiectivele. Într-o zi am hotărât să încerc să lansez o săgeată cu arcul folosindu-mă doar de picioare și iată că spre surprinderea noastră această performanță a ajutat la construirea carierei mele„, a mai spus Lilia.

 

Gimnasta consideră că abilitățile sale uimitoare le-a moştenit de la părinţii săi Alex şi Ina, care au fost artişti profesioniști

 

Video cu acrobaţiile Liliei

      Articole recomandate