Gestul scandalos care la costat, concidierea de la locul de muncă a acestui bărbat

Un gest considerat scandalos de catre public l-a costat slujba pe Yang Dancai, oficial din provincia chineza Shaanxi, responsabil cu siguranta.

Barbatul a fost fotografiat zambind la locul unui accident teribil: 36 de oameni si-au pierdut viata, in urma coliziunii dintre un autobuz si o cisterna incarcata cu metanol.

Tragedia s-a produs pe 26 august, iar autoritatile au decis sa-l elibereze din toate functiile detinute, pentru „grave abateri”. „Inima imi era grea cand am ajuns la locul accidentului… Subalternii pareau emotionati atunci cand imi raportau situatia. Am incercat sa-i ajut sa se relaxeze putin, pentru ca, intr-un moment necontrolat, m-am relaxat si eu, poate prea mult„, s-a aparat Dancai.

El a devenit o tinta pentru internauti mai ales dupa aparitia unor fotografii cu el in care purta 11 ceasuri de lux. Desi a sustinut ca si-a cumparat respectivele obiecte din salariu, nu a convins pe nimeni ca un bugetar isi poate permite asa ceva din salariu. „Cel mai scump dintre ele costa 35.000 de yeni (n.r. 5.500 de dolari)„, a pretins barbatul.

      Articole recomandate