Gestul emoţionant pe care un bărbat l-a făcut pentru soţia sa bolnavă de cancer

Din solidaritate pentru soţia sa însărcinată în 34 de săptămâni şi bolnavă de cancer, un bărbat a ales să se radă în cap, pentru a o ajuta să treacă mai uşor peste aceste momente grele, notează Huffigton Post.

Bărbatul a postat pe reţeaua Reddit un set de 19 fotografii în care apare el şi partenera sa în timp să renunţă la podoaba capilară. „Soţia mea însărcinată urmează un tratament de chimioterapie, astfel că după cina de Ziua Recunoştinţei am decis împreună să ne radem unul pe altul în cap”, este mesajul pe care bărbatul l-a postat la setul de fotografii.

Huffigton Post notează că albumul a devenit viral în numai două zile. Potrivit ediţiei online a cotidianului, seria de fotografii a fost votată de peste 21.500 de persoane şi vizionate de peste 61.700 de persoane.

Într-un alt mesaj postat de bărbat, acesta le împărtăşeşte persoanelor care i-au vizitat profilul că soţia sa a fost diagnosticată cu stadiul 2 de cancer mamar, iar medicii spun că tratamentul cu chimioterapie nu va pune viaţa în pericol nici a mamei şi nici a copilului.

Mai jos puteţi vedea cum cei doi soţi se rad unul pe celălalt în cap.

 

 

 

 

 

 

 

      Articole recomandate