Galerie Foto: Primele schiţe ale celor mai îndrăgite personaje de desene animate

Mickey Mouse, Woody şi Buzz din Toy Story, Ştrumfii şi chiar Pantera Roz, îndrăgitele persoaneje de desene animate, au suferit de-a lungul timpului mai multe modificări înainte de a ajunge aşa cum le ştim noi. Site-ul flavorwire.com a publicat primele schiţe ale celor mai îndrăgite personaje de desene animate.

Mickey Mouse, 1928

Mickey Mouse este unul dintre cele mai îndrăgite personaje create de către regizorul şi desenatorul american Walt Disney. Mickey Mouse a debutat în anul 1928 în filmul de animaţie Plane Crazy. Acesta era îmbrăcat în pantaloni roşii şi în scurt timp a devenit unul dintre simbolurile cinematografiei şi culturii americane. Este de asemenea şi protagonistulul primului desen animat cu sunet sincronizat cu animaţia „Steamboat Willie”, care a avut premiera în noiembrie 1928.

Woody şi Buzz, persoanje din filmul animat Toy Story

„Toy Story” este un  film de animaţie de lung metraj produs de Pixar Animation Studio şi regizat de John Lasseter

Familia Simpsons. Schiţă realizată în 1987

Familia Simpsons este un sitcom animat creat de Matt Groening

Mufasa şi Simba, persoanje din animaţia „Regele Leu”

 

Desenul animat „Regele leu” este o poveste despre viaţa lui Simba, un leu din Africa, care trece printr-o serie de obstacole pentru a deveni regele junglei

Ştrumfii. Schiţă realizată în 1960

Strumfii sunt creaturi fictive, de culoare albastră, care sunt personajele principale ale unei benzi desenate cu titlu omonim creată de desenatorul belgian Peyo.

Elefantul Dumbo. Schiţă din 1941

Filmul de animaţie Dumbo prezintă povestea unui mic pui de elefant care avea urechile neobişnuit de mari. Izgonit de propria mama, Dumbo se refugiază printre ciori care îl invaţă să îşi folosească urechile pentru a zbura.

În căutarea lui Nemo

Animaţia „În căutarea lui Nemo” este regizată de Andrew Stanton şi Lee Unkrich şi spune poveste peştişorului Nemo care s-a rătăcit. 

Racul Sebastian din  „Mica Sirenă”

Racul Sebastian este un personaj care apare în desenul animat „Mica Sirenă”. Acesta este prietenul de nădejde al lui Ariel, pentru care este în stare să îşi dea viaţa ca mica sirenă să îşi îndeplinească visul: acela de a fi om şi de a trăi o poveste de dragoste alături de un prinţ.

Yogi Bear

Ursul Yogi este un personaj de desene animate creat de Hanna Barbera. Yogi Bear este personajul principal al seriei animate cu acelaşi nume. El poartă o pălărie verde şi o cravată verde cu un guler alb. Ursuleţului îi place farte mult să mănânce şi de aceea îi este întotdeauna foame.

Jack Spintecătorul din „Coşmarul dinaintea Crăciunului”

Jack Spintecătorul este primul personaj celebru al secolului XX şi rămâne cel mai enigmatic ucigaş în serie din toatã istoria omenirii. În toamna anului 1888, la Londra, Jack Spintecătorul a comis cinci crime abominabile în decurs de zece săptămâni, creând o atmosferă teroare printre locuitorii oraşului. El nu a fost prins niciodată.

Pantera Roz

Personajul Pantera Roz a fost creat de Friz Freleng

      Articole recomandate