Un nou fenomen „Barbie” pe internet. Adolescenta urmarită zilnic de zeci de mii de persoane

Venus Palermo, în vârstă de 15 ani, care locuieşte în sudul Londrei, nu este o adolescentă obişnuită. Ea este varianta umană a păpuşii Barbie.

Cu ochii săi imenşi, ca de păpuşă, cu buzele perfect conturate şi un ten de porţelan, Venus este considerată o păpuşă Barbie adevărată.

Venus Palermo, cunoscută în online drept Venus Angelic, este o fată de 15 ani care a început să posteze pe Internet tutoriale despre ce trebuie să faci să arăţi ca o păpuşă.

După ce a stat o perioadă în Japonia şi s-a lăsat influenţată de tredul lansat de adolescentele din Ţara Soarelui Răsare, care tind să se aranjeje în aşa fel încât să semene cu persoanajele feminine din desenele animate, Venus a decis să-şi schimbe imaginea odată ce a revenit la Londra, în urmă cu doi ani.

Adolescenta are o pagină oficială de Youtube, unde le împărtăşeşte şi altor adolescente care vor să arate asemeni unei păpuşi Barbi, care sunt paşii pe care trebuie să îi parcurgă.

Venus le dă sfaturi despre cum trebuie să se fardeze, cum trebuie să se îmbrace şi chiar ce atitudine trebuie să adopte păpuşile umane Barbi.

Pe pagina sa de YouTube, unde are deja 13.000 de fani, tânăra a postat 78 de astfel de înregistrări video.

Filmuleţele în care Venus se fardează, vorbeşte sau pur şi simplu stă nemişcată au fost urmărite de10 milioane de utilizatori. „Am primit foarte multe mesaje de la foarte multe fete de vârsta mea, care mi-au spus că adoră modul în care arăt şi că vor să-mi semene”, a spus Venus, citattă de Daily Mail.

Tânăra are şi site personal şi cont de Facebook,accesate zilnic de zeci de mii de fani. Într-un interviu acordat la începutul acestei luni, tânăra a declarat că îi place să trăiască ca o păpuşă umană. „Îmi place să mă îmbrac cu haine care seamnă foarte mult cu cele ale unor păpuşi. Îmi place să îmi aranjez părul ca o păpuşă şi chiar să mă fardez ca o păpuşă”, a spus adolescenta.

Margaret Palermo, în vârstă de 37 de ani, mama lui Venus, îşi susţine fiica în tot ceea ce face, mai ales că look-ul de papuşă a făcut-o pe adolescentă cunoscută în toată lumea. „Nu văd nimic rău în ceea ce face. Consider că faptul că are faţa rotundă este un atuu pentru a arăta ca o păpuşă. Fiica mea este un copil inocent, nu bea, nu fumează şi nici nu este interesată de băieţi. Învaţă foarte bine, aşa că nu văd de ce ar trebui să mă deranjeze această pasiune a ei. Modul în care arată nu are nicio legătură cu dorinţa de-a atrage atenţia bărbaţilor. O face pentru ea. Nu există nicio tentă sexuală în pasiunea ei”, a declarat mama fetei.

Deşi este un fenomen pe internet, Venus nu are prieteni şi în viaţa reală. Din păcate, toată viaţa ei se desfăşoară în mediul virtual. „Cred că fiica mea ar trebui să interacţioneze şi cu alţi copii de vârsta ei. Am înscris-o la un club de dans şi îmi doresc să îşi facă prieteni. Mi-ar placea să nu îşi trăiască adolescenţa numai în mediul virtual. Însă, o susţin în tot ceea ce vrea să facă”, a mai spus mama păpuşii umane.

      Articole recomandate