Foto:Arnold Schwarzenneger şi Sylvester Stallone, aşa cum nu i-ai văzut niciodată

Arnold Schwarzenneger şi Sylvester Stallone apar pe două paturi de spital alăturate, într-o fotografie inedită.

Arnold Schwarzenneger a publicat pe un site o fotografie care îl prezintă fără cămaşă, întins pe un pat de spital şi cu un umăr bandajat.

În aceeaşi poză apare şi Sylvester Stallone, în vârstă de 65 de ani, tot fără cămaşă, conectat la nişte perfuzii, în patul alăturat.

Arnold a oferit şi o explicaţie pentru natura acestei fotografii, confirmând, totodată, că va juca alături de Stallone în filmul de acţiune „The Tomb”.

„După toate acele scene de acţiune, cascadorii şi abuzuri fizice din timpul filmărilor pentru «The Expendables 2″ şi «The Last Stand», a venit vremea să îmi îngrijesc puţin umărul. Ia priviţi cine aşteaptă, printr-o coincidenţă, în spatele meu, tot o operaţie la umăr. Acum vom fi pregătiţi pentru o nouă rundă de amuzament şi scene de acţiune, după ce vor începe filmările pentru «The Tomb»„, a spus actorul de origine austriacă.

În aprilie 2011, o sursă a declarat pentru Agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza „Terminator”, în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.

      Articole recomandate