Finala Ligii Campionilor in Piaţa Marii Adunări Naţionale

047FC060-AC71-67F6-C460-5E201C5CF90BFinala Ligii Campionilor dintre Bayern Munchen şi Borussia Dortmund va putea fi urmărită în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Cu o zi înainte de marea finală, muncitorii au început lucrările de montare a suportului pe care vor fi instalate cele mai mari ecrane.

Întreaga piaţă se va transforma într-un stadion gingant cu două ecrane mari de câte 24 metri pătraţi fiecare„, a declarat organizatorul Sergiu Lungu.

În orăşelul fotbalistic vor fi aduse sute de mese, iar microbiştii vor putea servi băuturi răcoritoare şi bere. În total, zona care va fi îngrădită cu un gard, va putea să găzduiască aproximativ şase mii de oameni, scrie publika.md

Berea va fi naturală şi va fi produsă în ziua meciului. Practic cea mai proaspătă bere va fi adusă aici în piaţă. Pe lângă aceasta vor mai fi şi alte produse la fel de proaspete la preţuri democratice„, a menţionat Lungu.

Finala Ligii Campionilor dintre Bayern Munchen şi Borussia Dortmund va avea loc sâmbătă la Londra cu începere de la ora 21 şi 45 de minute.

      Articole recomandate