Filmul românesc „Love Building”, premieră în această seară la Chişinău

film-Love Building-chisinau

’’A fost odată ca niciodată o prințesă foarte frumoasă și foarte deșteaptă. Toți prinții o iubeau. Cînd s-a făcut mare, a găsit un prinț de care s-a îndrăgostit și ea. Și s-au căsătorit!’’

Cu aceste cuvinte se începe prezentarea celui mai de succes film al momentului în România. Comedia ’’Love Building’’ povesteşte istoria a 14 perechi  de îndrăgostiţi, care se confruntă în relaţia lor cu diverse probleme.

Filmul a fost lansat acum o lună în România, adunînd peste 25.000 de vizualizări, incasări de peste un milion și jumătate de lei şi fiind vândut la două posturi TV. Distribuția producției cinematografice este alcătuită din 31 de absolvenți ai școlii Actoriedefilm.ro. Printre actori sunt Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol.

Astăzi are loc premiera și la Chișinău. Lansarea este diseară, la cinematograful Gaudeamus, orele 19.00. Premiera comediei va fi urmată de o sesiune de întrebări-răspunsuri cu autorii acestui film. Producția poate fi vizionată în perioada 18-23 octpmbrie, iar prețul biletelor variază între 40 și 50 de lei.

‘’Love building’’ este cel mai ambițios proiect al școlii Actoriedefilm.ro. Producătorii acestui film declară că au dorit să aducă pe marile ecrane ceva nou și proaspăt, fără anumite constrîngeri.

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate