Fenomen de neexplicat într-un sat din Grigoriopol. Lucrurile din casă se aprind sau se mişcă singure

Fenomene stranii au loc în satul Butor, din raionul Grigoriopol. În câteva case din localitate au loc aprinderi spontane. Locuitorii satului au apelat de nenumărate ori pompierii, preoţii sau jurnaliştii, scrie publika.md cu referire la  nr2.ru.

65

Din nimic a început să ardă perna din cameră. În încăpere nu era nimeni. În timp ce încercam să stingem focul, a început să ardă patul din cealaltă cameră. În altă zi am observat că vesela nu era în locul în care am pus-o, capacele de la sticle dispar, cineva întoarce icoanele„, a spus o locuitoare.

70Peste o perioadă de timp, în casă s-a iscat un incendiu puternic. De unde a apărut focul nimeni nu poate explica. Cablurile de electricitate erau în regulă, dar au ars ferestrele, mobila şi hainele.

Pompierii din Grigoriopol au avut o versiune proprie a celor întâmplate, dar după ce au venit la faţa locului şi au văzut cele întâmplate au rămas surprinşi.

Noi am indicat că motivul incendiului a fost un scurtcircuit, dar nu putem spune că aceasta este cauza exactă a producerii incendiului. Nu înţelegeam ce se întâmplă acolo. Dar cum puteam să scriem că este un fenomen inexplicabil„, a spus inspectorul Serviciului de Pompieri din Grigoriopol, Ghenadie Polişuc.

Despre fenomene stranii şi ciudate au vorbit şi vecinii care, la fel, au avut de suferit.

În timp ce ne luptam cu flăcările, ajutându-i pe vecini, la noi în casă a început să ardă faţa de masă, apoi lampa s-a răsturnat singură. De frică ne tremurau mâinile şi picioarele„,  au spus vecinii.

În ajutorul oamenilor neajutoraţi a venit un preot din localitate.

Din experienţa mea personală, foarte rar te întâlneşti cu asemenea lucruri. Aici încercăm să folosim acele puteri pe care le avem„,  a spus părintele Serghei.

75

Proprietarii au spus că imobilul a fost sfinţit de două ori, dar lucrurile stranii şi bizare continuă să se întâmple.

      Articole recomandate