Feminitatea nu înseamnă picioare frumoase. Nici să fii femeie de bani gata. Nici să cucerești zecile de bărbați din jurul tău. Feminitatea e starea ce vine din interior

Sunt multe femei și puține femei cu feminitate. Astăzi tot mai mult găsești doamne care își asumă și rolul de bărbat și astfel uită să aibă grijă de sufletul și de felul lor de a fi. Trăiesc cu rutina și monotonia fiecărei zile, fără a adăuga valoare propriei personalități. Se zbat între job și o relație pe jumătate moartă și nu găsesc puterea și curajul să lase la timp, să uite la timp sau să potrivească toate lucrurile în timp. Sunt femei lipsite de feminitate.

Femeile uită să fie femei. Sau cred că starea de a fi femeie înseamnă să porți o fustă scurtă, să te machiezi excesiv și să cucerești bărbați cu lejeritate. Nu este așa. Diferența dintre femeile alea pe care când le vezi le admiri și femeile care se complexează e că cele din urmă fac totul din stări exterioare și uită să trăiască cu emoții ce vin din suflet.  Pur și simplu trăiesc alte vieți, alte destine, se uită după alte corpuri și alte valori. Nu sunt ele. Nu sunt feminine.

Feminitatea e o stare, o calitate ce adună la un loc caracterul, stările de spirit, valorile, atitudinea, intuiția. Feminitatea pornește din interior și motivează restul lucrurilor. Femeile fericite au știut întotdeauna să își păstreze naturalețea lor, nebunia și farmecul lor, magia unui sărut dat într-un mod aparte, un gest delicat, niște maniere potrivite. Femeile fericite au știut să combine libertatea lor cu responsabilitate dintr-o relație, lumea lor cu lumea omului drag, valorile lor cu actualitatea. Femeile fericite au știu să fie feminine.

Feminitatea nu înseamnă picioare frumoase. Nici să fii femeie de bani gata. Nici să cucerești zecile de bărbați din jurul tău. Feminitatea e starea ce vine din interior. 

      Articole recomandate