Femeia perfectă nu există!

Un studiu recent arată că bărbaţii preferă femeile care au defecte, 80% dintre 2000 de bărbaţi care au fost chestionaţi fiind convinşi că femeia perfectă nu există, informează Daily Mail.

Jumătate dintre bărbaţii care au participat la studiu au spus că iubita actuală este „aleasa”. Potrivit studiului, majoritatea bărbaţilor consideră că femeile sunt perfecte în proporţie de 67%.

Defectele întâlnite des la femei ar fi: temperamentul cu toane, să nu le placă sportul şi să fie obsedate de curăţenie. Bărbaţii au mai spus că femeile bombăne atunci când critică bărbatul pentru felul în care conduce sau când insistă să se uite la telenovele. Printre defectele menţionate de bărbaţi se numără şi perioada lungă de timp de care au nevoie atunci când se pregătesc sau că mereu vor să spună ultimul cuvânt.

Şase din 10 bărbaţi s-au plâns că iubitele lor îşi schimbă dinadins dieta, iar mai mult de o treime dintre participanţii la studiu consideră că atunci când partenera lor încearcă să schimbe ceva, este bine.

Bărbaţii ar vrea ca iubitele lor să fie mai relaxate, să le placă fotbalul şi să fie mai aventuroase. Doar 4 bărbaţi din 10 susţin că îşi înţeleg iubitele.

Chiar dacă perfecţiunea nu există, bărbaţii îşi apreciază iubitele, 45% dintre ei mărturisind că partenerele lor sunt cele mai atractive persoane.

      Articole recomandate