Explorează 15.000 de locuri turistice din întreaga lume în 3D!

Dacă nu vă număraţi printre sutele de mii de turişti care călătoresc în această perioadă, aveţi şansa de a explora virtual 15.000 de situri turistice celebre din întreaga lume, graţie unei noi inovaţii Google.

Google Maps a lansat tururi foto 3D ale celor mai căutate destinaţii de pe Terra, combinând miile de fotografii realizate de turişti într-o călătorie virtuală care permite utilizatorilor să se simtă ca la faţa locului.

Pentru a crea tururile fotografie 3D, specialiştii Google au conceput un sistem avansat care combină fotografiile încărcate de public pe site-uri precum Picasa şi Panoramio, generând un model 3D al destinaţiilor şi combinând cele mai reuşite imagini pentru a realiza un tur 3D spectaculos.

Printre monumentele celebre ce pot fi explorate graţie tururilor 3D se numără Basilica San MarcoFontana di Trevi sau Hagia Sophia şi Sagrada Familia.

Lista tuturor tururilor disponibile poate fi găsită pe Google Maps. Serviciul lansat de Google necesită folosirea „Google Maps with WebGL” şi un computer performant. Călătorie plăcută!

      Articole recomandate