Exerciţii de stil – O dată importantă: 6 octombrie – Cea mai mare conferinţă a reprezentantelor sexului frumos

leogrand

În data de 6 octombrie, va avea loc la Chişinău, cea mai mare conferinţă a reprezentantelor sexului frumos, doamne de afaceri de succes, din Republica Moldova.

Evenimentul constituie prima iniţiativă de acest gen, care-şi propune să reunească, la Leogrand Convention Center, personalităţi marcante feminine din Moldova, sub semnul unui summit, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte din universul fashion, sănătate, marketing eficient, succes la feminin în mediul afacerilor şi nu numai.

Printre principalii vorbitori, preponderent feminini, desigur – Galina Tomaş, Ana Sîngereanu, Aurelia Neider, Angela Stafii, Silvia Radu – se înscrie însa şi un bărbat: Andrei Cocieru – stilist de succes şi titular al salonului de frumuseţe care-i poartă numele.

Manifestarea se va bucura de prezenţa a circa 500 de doamne şi domnişoare care au atins deja culmile succesului, cu un incontestabil pedigree în ambient business, dar şi aspirante la un astfel de titlu, ambiţioase şi puternice, fără a fi lipsite însa de farmec feminin personal.

Persoanele interesate să obţină mai multe detalii referitoare la eveniment, pot accesa pagina oficială a acestuia: Women’s Summit Moldova, sau pot solicita informaţii suplimentare la Infoline: 060 22 33 00.

 Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate