Este weekend! 13 lucruri pe care neapărat trebuie să le iei cu tine la odihnă

vacanta-odihna

Cu toții am așteptat să vină weekend-ul. Plini de energie, mergem la mult meritata odihnă. Și firește că luăm anumite lucruri necesare cu noi. Nu trebuie să iei un geamantan întreg, dar nici să te pornești cu mîna goală nu se recomandă.

Îți oferim o listă cu 13 lucruri pe care neapărat trebuie să le iei cu tine atunci cînd mergi la odihnă:   

1. Un aparat foto digital bun. Cu siguranță, fiecare odihnă presupune și momente frumoase, amintirea cărora ai vrea să o păstrezi pentru mult timp. Cu ușurință poți face acest lucru dacă iei cu tine un aparat foto. Fotografiază cît poți mai mult. Și nu uita de baterii.

2. Informația necesară. Deja depinde unde pleci la odihnă. Totuși, este mult mai plăcut atunci cînd te rătăcești și ai cu tine o hartă. Sau un telefon performant cu GPS încorporat.

3. O carte sau o revistă bună. Este o adevărată plăcere să te odihnești și în același timp să profiți de timpul liber pe care îl ai, răsfoind o revistă sau citind o carte bună.

4. Surse de protecție solară. Convinge-te pentru început că sursa este de calitate și efectivă. Dacă te arzi de soare, cu siguranță acest lucru îți va strica odihna.

5. Ochelari de soare. În special dacă mergi la bazin sau într-un loc însorit. Ai nevoie de ei. În plus, pot fi un accesoriu foarte bun pentru frumusețe.

6. Costum de baie de rezervă. Dacă ai de gînd să te scalzi toată ziua, cel mai bine este să ai un costum de baie de rezervă. Nu este nimic mai rău decît niște haine ude pe tine.

7. O pălărie. De orice tip. Contează să te aperi de soare în mod eficient. În plus, îți vei proteja și ochii de soare.

8. Telefon mobil. Desigur, nu ar fi plăcut să pleci la odihnă și să fii sunat de 7 ori pe minut. Însă, sunt și părțile bune. În primul rînd vei avea cu tine un sistem de navigare bun. Apoi, în caz de se întîmplă ceva, un sunet și treaba este rezolvată.

9. Medicamente. Deseori ești nevoit să întrerupi o odihnă reușită doar pentru că începe să te doară capul. Firește, nu lua cu tine o geantă întreagă cu medicamente, ci doar cele mai necesare.

10. Un Mp3 Player. Sau cel mai bine un casetofon cu muzică bună. O să dea odihnei esență de romantism, mai ales dacă nu ești singur. Nu este exlusă, nici prezența unei chitare care cu siguranță redă un farmec deosebit atmosferei!

11. Șervețele umede. Fără ele, și mai ales pe o căldură de crapă pietrele, e dezastru.

12. O sacoșă de rezervă. Sunt situații cînd pur și simplu geanta nu rezistă. Atunci riști să nimerești într-o situație penibilă. Cel mai bine este să fii pregătit din timp.

13. Spray-uri de protecție. Toți sunt iritați de apariția țînțarilor tocmai cînd odihna e mai plăcută. Un spray bun te salvează pe loc.

Cu aceste lucruri, poți să mergi liniștit la odihnă. Și să te delectezi de o vreme frumoasă afară. Odihnă plăcută!

Vitali Cipileaga

      Articole recomandate