Elvis Presley „revine pe scenă” sub forma unei holograme

Digital Domain Media Group (DDMG), care a realizat „apariţia” spectaculoasă a rapperului Tupak Shakur pe scena Festivalului Coachella în această primăvară, a anunţat miercuri că a semnat un acord cu CORE Media Group, pentru a îl „reînvia” pe Elvis Presley.

Este o metodă nouă şi pasionantă de a face să reînvie magia şi muzica lui Elvis Presley„, a spus Jack Soden, proprietarul companiei Elvis Presley Enterprises, o divizie a Core Media Group.

„Fanii lui dintotdeauna vor fi din nou încântaţi şi un nou public va descoperi prezenţa electrizantă a lui Elvis în calitate de interpret„, a adăugat el într-un comunicat.

DDMG şi Core Media Group vor produce o serie de imagini virtuale cu Elvis Presley pentru o gamă de proiecte de divertisment – spectacole, participări în filme şi producţii de televiziune, dar şi pe diverse platforme media din lumea întreagă, au precizat cele două grupuri.

Apariţia lui Tupac Shakur sub forma unei holograme i-a impresionat pe spectactorii de la Coachella, dar şi pe profesioniştii din industria muzicală, generând o serie de speculaţii şi despre alţi artişti decedaţi, care ar putea să se bucure de acelaşi tratament.

Elvis Presley este artistul care a vândut un număr impresionant de albume (aproape un miliard). De asemenea, el a jucat în aproximativ 30 de filme. Născut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, în Mississippi, Elvis Presley a intrat în legendă drept cântăreţul sărac care a reuşit în industria muzicală, albul care cânta ca un negru, sex-simbolul anilor ’50 şi rebelul patriot. Elvis Presley a murit în reşedinţa sa din Memphis – Graceland -, pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

DDMG, cu sediul în Florida, a contribuit cu efecte speciale la realizarea a peste 90 de filme, printre care se numără „Titanic”, seria „Transformers”, „Pumni de oţel/ Real Steal” şi „TRON: Moştenirea/ TRON: Legacy”.

      Articole recomandate