EASY BUSINESS – un eveniment la care sunt invitaţi tineri antreprenori din Moldova

Untitled-2

Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova va desfășura pe 10-11 octombrie, la Chişinău, conferinţa naţională EASY BUSINESS, la care sunt invitaţi tineri antreprenori din Moldova.

Preşedintele JCI Moldova, Ion Plămădeală, a spus marţi, în cadrul unei conferinţe de presă la agenţia „INFOTAG”, că deja s-au înregistrat 100 de participanţi, pentru care a fost planificat un program vast „mese rotunde cu businessmeni, vizitarea marilor companii din Moldova, asimilarea lucrului în echipă şi cunoştinţe noi”.

Conferinţa naţională este la a patra ediţie. La aceasta pot participa atât membri ai JCI, cât şi toţi doritorii de a obţine cunoştinţe în business. Mulţi începători se confruntă cu asemenea problemă ca lipsa de experienţă. Din anul trecut am inclus în programul conferinţei evenimentul Business Fails, unde antreprenorii relatează despre greşelile comise şi cum să depăşească obstacolele”, a spus el.

Fostul preşedinte JCI Chişinău, Ion Bargan, a spus că un moment interesant al conferinței va fi Business Networking Event, la care cei prezenţi vor putea pune bazele unor parteneriate, informează Unimedia.

„După format se aseamănă cu aşa-zisele întâlniri la minut. Participanţii stau la mese, fiecare are câte două minute jumătate pentru a relata despre activitatea sa. După aceasta interlocutorii se schimbă cu locurile pentru a face cunoștințe cu noi persoane. Astfel, participanţii se vor îmbogăţi cu contacte utile în domeniile de activitate care îi interesează”, consideră el.

Vicepreşedintele JCI Moldova 2014, Nadejda Bondari, a adăugat că organizaţia pledează pentru sportul activ şi modul sănătos de viaţă. În cadrul conferinţei tinerii antreprenori îmbrăcați la costum se vor plimba cu bicicleta.

În Occident mulţi oameni de afaceri folosesc bicicletele şi aceasta nu este considerat ceva ieşit din comun. Altceva la noi – mulţi cred că este ruşinos şi conform statutului ar trebui un automobil clasa lux”, a spus ea.

Taxa de participare este  799 lei pentru membrii JCI şi 899 lei pentru non-membri.
Înregistrează-te acum la Conferința Națională EASY BUSINESS.

Junior Chamber International (JCI) este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200,000 de membri în 115 ţări ale lumii. JCI a apărut acum 100 de ani în Statele Unite ca o mișcare a tinerilor care doreau să schimbe în bine comunitatea locală. În prezent, JCI are statut consultativ în Organizația Națiunilor Unite și a Consiliului Europei.

Camera Tinerilor Antreprenori JCI Moldova s-a lansat oficial pe data de 29 septembrie 2011. La momentul de față sunt patru comitete locale: JCI Chișinău, JCI Ungheni, JCI Rezina și JCI Soroca.
Scopul JCI este de a contribui la progresul economic al întregii societăți, oferind tinerilor oportunitatea de a-şi dezvolta calităţile de lideri, spiritul de colaborare, responsabilitatea socială şi spiritul întreprinzător, necesare pentru a produce schimbări pozitive.

Printre membrii marcanți ai JCI se numără secretarul general al ONU, Kofi Annan, președintele SUA, Bill Clinton, președintele Franței, Jacques Chirac, cofondatorul Microsoft, Bill Gates și alte persoane, care s-au afirmat în diverse domenii.

      Articole recomandate