După ce a „dat lovitura” în Republica Moldova, Danu Boian vrea să cucerească România!

Danu Boian este un artist controversat din Chișinău, care dupa ce a lansat cateva productii muzicale in Moldova, acum artistul în vârstă de 20 de ani este pregătit să cucerească piața muzicală din România.

Tânărul artist colaborează cu cel mai bun prieten și producător din Republica Moldova, Alex Brașovea. Artistul se declară un mare iubitor de hip hop din copilărie, acum însă creează un fel de pop, ceva de genul dubstep și dance!

Danu s-a făcut remarcat și prin stilul vestimentar, asupra căruia recunoaște că „o mare influență a avut-o și rapper-ul Lil Wayne”: ”Îl urmăresc pe Lilp Wayne din 2005, e o persoană care mă inspiră, însă în ultimii ani toate ideile în ceea ce ține de stilul meu îmi aparțin.

Recent a lansat o piesa, „Wake up„, realizată în colaborare cu o altă trupă din Moldova – Apocalipsa. Textul pentru aceasta piesă a fost scris chiar de Danu, este produsă de Alex Brașovean, iar videoclipul a fost regizat de către Octavian Visterniceanu, cu care în doar câteva săptămâni a strâns deja peste 140.000 de vizualizări pe Youtube, si totodata un numar mare de dislike-uri si comentarii nu prea incurajatoare.

Cea mai nouă lansare a sa este videoclipul pentru piesa „Taylor Gang”, un cover după cea a artistului Wiz Khalifa. De asemenea, Danu Boian ne promite în viitorul apropiat multe alte surprize, printre care și o super-colaborare cu un cunoscut rapper din România.

      Articole recomandate