Doi bărbaţi din Columbia au fost arestaţi după ce au înghiţit câte 40.000 $

Doi bărbaţi au încercat să introducă ilegal 80.000 $ în Columbia, fiecare înghiţind jumătate din sumă.

Doi bărbaţi, care au înghiţit câte 40.000 $ înainte de a trece graniţa spre Columbia, au fost arestaţi, săptămâna trecută, pe aeroportul internaţional din oraşul columbian Medellin, unde se întorceau din Costa Rica.

În urmă cu ceva vreme, hoţii au folosit o metodă similară pentru a face contrabandă cu droguri, înghiţind pachete cu narcotice în valoare de mii de dolari, pentru a le vinde în afara Columbiei.

Autorităţile columbiene nu erau, însă, familiarizate cu folosirea aceleiaşi metode pentru a „spăla” bani.

Poliţiştii nu au menţionat cum au fost recuperaţi banii, dar au făcut declaraţii privind arestarea unuia dintre bărbaţi.

Columbianul a atras atenţia oamenilor legii pentru că era foarte agitat când a trecut prin procedurile de control din aeroport.

La a doua scanare corporală, poliţiştii au văzut mai multe obiecte în zona abdominală a suspectului. Acestea erau 40 de capsule, conţinând fiecare 1.000 $.

Autorităţile cred că bărbaţii făceau afaceri cu carteluri de droguri, deşi nu exclud posibilitatea ca ei să fie în legătură cu sindicate de crimă organizată sau implicate în trafic de arme şi carne vie.

      Articole recomandate