Din Showbiz-ul Moldovenesc: Nelly Ciobanu se retrage din cursa pentru Eurovision, Dan Bălan vrea să devină tătic, iar Mariana Şura se mărită cu un businessman

Nelly Ciobanu se retrage din cursa pentru Eurovision

 

Pregătirile pentru finala naţională Eurovision 2012 se află pe ultima sută de metri, însă organizatorii anunţă schimabrea datei când se va desfăşura aceasta. În acelaşi timp, interpreta Nelly Ciobanu a anunţat că se retrage din competiţie.

Vocea care a reprezentat Moldova la Eurovision 2009, Nelly Ciobanu a anunţat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă că nu va mai participa la preselecţia naţională. Interpreta şi-a justificat retragerea prin motive personale. Locul rămas liber în finală va fi ocupat de alt interpret, care va fi ales ulterior de juriu.

„Azi m-am retras din cursa pentru Eurovision. Îi voi susţine pe cei tineri şi totodată sper că la anul vom avea un Eurovision corect, fără atacuri inutile şi cât mai aproape de scopul principal – să aducem marele eveniment în Moldova”, a scris interpreta pe reţeaua de socializare Facebook.

De asemenea, organizatorii au spus astăzi că finala se va desfăşura cu o zi mai târziu decât era anunţat anterior. Astfel, vocea care va reprezenta Moldova în acest an la concursul european va fi aleasă pe 11 martie 2012. Cei care organizează preselecţia naţională au spus că în acest an publicul va vedea la televizor un studio nou, diferit de ce erau obişnuiţi să vadă în anii trecuţi, iar scena va face senzaţie.

 

Dan Bălan vrea să devină tătic

 

La cei 33 de ani împliniţi, faimosul Dan Bălan se bucură de succes pe arena internațională. Cu toate acestea, artistul spune că una din dorințele sale arzătoare este acea de a-și întemeia o familie, iar următoarea – să devină tătic. Dan Bălan mărturisește însă că nu a găsit femeia potrivită pe care ar vrea s-o ducă la altar.

„Hituri am mai făcut eu, dar să găsesc femeia potrivită pe care s-o duc la altar este mai greu. Până în momentul de faţă nu am găsit-o. La 33 de ani ştiu cum trebuie să fie jumătatea mea – perfectă pentru mine”, a mărturisit artistul într-un interviu acordat emisiunii „La Altitudine” de la AltTV. Dan Bălan spune că speră că într-o bună zi o să găsească timp ca să facă o piesă în română pentru fanii săi de pe ambele maluri ale Prutului.
Cu toate că are agenda plină, interpretul are timp să compună şi să fie romantic. În primăvară, Dan Bălan va lansa un nou album, care speră să fie pe placul celor care-i iubesc muzica.

 

Mariana Şura se mărită cu un businessman

 

Mariana Şura va renunţa în această vară la statutul de celibatară. După ce Natalia Barbu a spart gheaţa şi s-a măritat cu Nicolae Sota, un miliardar din România, Natalia Gordienco se iubeşte cu un om de afaceri, iar Olia Tira se va mărita peste câteva luni cu un businessman, iată că i-a venit rândul şi Marianei Şura (29 de ani) să se gândească la măritiş.

Se pare că şarmanta brunetă şi-a găsit în sfârşit sufletul pereche – Vitalie Crăciun, un tânăr businessman din Chişinău. Prin culisele showbiz-ului autohton se zvoneşte că cei doi ar preconiza să joace nunta în iunie, în unul din cel mai de fiţe localuri din capitală.
Mariana Şura nu ascunde faptul că are un iubit care i-ar putea deveni soţ, dar evită să vorbească despre nuntă şi cererea în căsătorie. „Eu nu cunosc data nunţii mele şi nu am fost cerută în căsătorie de iubitul meu. Nu suntem logodiţi. Viaţa va arăta dacă el îmi e sortitul”, a mărturisit interpreta pentru emisiunea „Paparazzi” de la Jurnal TV.
Recent, Mariana Şura şi iubitul său au revenit din vacanţa pe care au petrecut-o la munte. „Vacanţa a fost romantică şi plină de peripeţii. Am luat în greutate 2 kg, iar acum trebuie să le dau jos”, precizează cântăreaţa.

      Articole recomandate