Din seria celor mai haioase demonstraţii: mingea năzdrăvană a lui Séan Garnier (Video)

minge-trucuri

Francezul Arnaud „Séan” Garnier, cel dintâi campion al competiţiei Red Bull Street Style Soccer, este un virtuoz al acrobaţiilor cu mingea în salsa freestyle.

Demonstraţiile sale incredibile, împânzesc Internetul şi nu încetează să cucerească noi fani, mai mult sau mai puţin pasionaţi de sportul cu balonul rotund.

Cum mulţi dintre noi reuşesc cel mult să-şi dea cu stângu’n dreptu’  la capitolul driblinguri, să-i lăsăm spaţiul binemeritat, acestui magician al genului, delectându-ne cu ceea ce pentru el, pare simplu ca bună ziua.

Iată, în cele ce urmează, un montaj cuprinzând o serie din cele mai haioase demonstraţii de stradă în acest context, pe care le preferam cu toţii, fără îndoială, în locul celor de proteste, soldate cu violenţe şi arestări.

Pentru cei interesaţi de fundalul muzical al filmuleţului, este vorba despre un rap incendiar, semnat Ugly Duclking (1993), care se potriveşte ca o mănuşă acestei coregrafii nebuneşti cu mingea, într-un spectacol de toată frumuseţea, pe care sperăm să-l urmăriţi cu plăcere:

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate