De ce iubesc femeile bărbaţii? (Blog)

Fiecare femeie a iubit cel puțin o dată în viață!

Fiecare femeie privește sentimentele ca pe o stare desăvârșită, trecută dincolo de lenjeria cu miros de parfum și romantism. Și dincolo de greșeli.

De ce iubesc femeile bărbații?

Dragoste

Pentru că îl iubește! El gândește dragostea cu seriozitate și în același timp o trăiește cu fiecare moment. Ea adoră momentele când el se trezeşte mai devreme dimineaţa şi pregăteşte micul dejun. Ea adoră și clipele când este lăudată atunci când pregăteşte ceva gustos, dar și când el o invită în cel mai luxos restaurant. Știe să aprecieze și să se facă apreciat. Îi face surprize fără nici un motiv şi ţine minte când împlinesc 5 luni sau 4 ani de când sunt împreună.

Atunci ea ajunge în momentul în care să îi placă trăsăturile sale năstruşnice şi felul său de a fi. Ea știe, chiar şi atunci când este fără imaginaţie el găseşte o cale să o facă să zâmbească. Pentru că este al naibii de glumeţ şi îi citeşte sufletul. Iar atunci când se întreabă: de ce îl iubesc?…înţelege că întrebarea are atât de multe răspunsuri.

Respect

Îl respectă! Pentru că vrea mai mult decât are şi niciodată nu se va opri din propria dezvoltare și din cucerirea adevăratei femei. Pentru că se lasă dominat de parfumul ei şi în acelaşi timp ştie atât de bine să îşi spună cuvântul. El poate oferi răspunsuri la întrebările ei şi cel mai important: răspunsuri la întrebările lui. Așa au învățat să se cunoască și să se respecte. Aşa ea înţelege puterea de decizie şi de convingere din el. Iar asta este atât de important pentru o femeie. Ea la rândul ei apreciază când un bărbat este bărbat şi nu ea trebuie să fie pentru el o mamă grijulie, o stăpână severă sau o copilă capricioasă. Femeile iubesc să se mândrească cu bărbatul de lângă ea, iar pentru asta au nevoie de motive. El poate respecta o femeie, pentru că respectă toate femeile şi le apreciază pe cele mai importante din viaţa lui.

Grijă

El este omul în care poate avea încredere și cu ochii închiși! Pentru că vede un stâlp în bărbatul de lângă. Pentru că acest stâlp o va ajuta să treacă peste momente mai grele şi va reuşi să nu rupă ceea ce se construieşte în timp. Al naibii de mult îi place să vadă cum el o susţine şi o ajută, chiar dacă nu se pricepe la unele lucruri. Le învață. Pentru că este inventiv şi reuşeşte să o cucerească în fiecare zi. Deşi este ocupat mai tot timpul, reuşeşte să găsească ore bune şi pentru ea. Pentru că dă importanţă acestor ore. Pentru că îi face complimente cu fiecare ocazie şi nu aşteaptă să fie rugat de 2 ori. Îi oferă mâna, o întâmpină la intrare, o acoperă noaptea cu plapuma, o ajută. Se va simți rău, el va fi lângă. Va vrea să îi vorbească, el va fi lângă.

Încredere

Ea are încredere în el! O încredere oarbă și în același timp bazată pe atât de multe dovezi. El la fel are încredere în ea. Nu este prea gelos din nimic, dar nici nu tace când vreo 10 se uită la fusta ei. El este încrezut în puterile sale. Ea la rândul ei poate oricând să plângă sau să râdă pe umerii lui. El ştie să acorde atenţie, ştie că ea este femeia lui şi nu va permite nicicui să o jignească în nici un fel. Atunci când ea se oferă total bărbatului ca acesta să aibă grijă de ea, el nu dă înapoi şi o face cu toată priceperea şi încrederea. El nu își va permite să o lipsească de ceva, ea nu își va permite să nu aibă încredere. El este puternic, când trebuie puternic și pentru doi.

Mai mult

El o face să fie altfel! Să iasă din zona ei de confort, să rupă din complexe, să cunoască o lume reală, trăită de zi cu zi și trecută împreună. Se interesează de dorinţele şi pasiunile ei. Încearcă să îi împartă dorințele și să îi împlinească pasiunile. Pentru că îi pasă când este supărată sau a avut o zi mai proastă la job. El este deschis pentru orice discuţie. Cu el ar putea vorbi despre politică, artă, ziua ce a trecut, pasiuni sau vise. Cu el ar călători oriunde și cel mai important, ar călători prin viață. În timp, el devine tată, el oferă o familie copiilor, el este cel ma iiubitor cu copiii.

Erotism

El nu uită niciodată să fie cel mai bun! O surprinde de fiecare dată în pat. Pentru că reuşeşte să o satisfacă, iar asta este important. Pentru că experimentează frumos, iar ea se lasă cucerită de fiecare dată. Monotonia nu are treabă cu ei și dragostea lor. Doar pentru el ar vrea să apară în cea mai erotică lenjerie şi să îmbrace cea mai frumoasă rochie. Este atât de special când zâmbeşte şi în braţele lui acea femeie ar sta cuminte o viaţă. Apoi, el este adorabil când e la cravată sau papion şi seducător când este în faţa ei doar în chiloţi. Pentru că îl acceptă şi aşa şi aşa. El asemeni o place aşa cum este ea şi nu ar fi de acord în ruptul capului să o vadă altfel. Pentru că are şi el intuiţie, intuiţie ce şi-o arată când trebuie şi cum trebuie.

Nebunie

Pe lângă altele, el mai e și neascultător. O poate lua de mână și duce undeva departe. El ştie cum să o readucă cu picioarele pe pământ atunci când se pierde. El ştie să pună întrebări directe, chiar şi intime. Știe cum să răspundă la întrebările ei. Îi place la nebunie să o vadă fără machiaj. O vede ca o mică prințesă pe care ar cuprinde-o mereu dar și ca o doamna pe care ar lua-o de mână. Transformă dragostea într-o nebunie, mult mai ușor acceptată într-o lume dezamăgitoare. El îi acceptă capriciile și le transformă în lucrurile ei speciale. El va rămâne nebun o viață, nebun după ea.

El, bărbatul

Pentru că are grijă de corpul său. Da, şi asta tot. Merge la sală, aleargă dimineaţa, îşi pune scopuri şi le atinge. Parfumul său întotdeauna miroase frumos. Pentru o femeie este important să vadă efortul şi rezultatul. El îi spune că arată superb chiar şi când nu este aşa şi o susţine orice nu ar fi. Pentru că alături de ea face unele lucruri pe care poate nu le-ar fi făcut niciodată. La el cuvintele întotdeauna coincid cu faptele. El îi ştie toate gafele și ghidușiile şi cu toate astea o iubeşte şi mai mult. Și indiferent cât de supărat nu ar fi, reuşeşte să o surprindă cu un buchet de flori adus la uşă. Pentru că ştie când să spună că ea este cea mai frumoasă floare.

Pentru că este bărbat şi are mai mult decât un organ. Pentru că este!

Şi pentru că atunci când nu mai există nici un pentru că, ea tot îl iubeşte! Iubirea nu este un vis și nici euforia unor emoții, ci trăirea de zi cu zi a tuturor momentelor, bune sau mai grele, împreună.

Femei, iubiți-vă bărbații, bărbații adevărați!

Sursa: cipileagavitali.wordpress.com

      Articole recomandate