David Guetta vine azi la Chişinău!

DJ numărul unu în lume, conform clasamentului ziarului ”DJMag”, francezul David Guetta concertează azi la Chişinău. Supervedeta evoluează în cadrul turneului său internaţional ”Nothing but the beat”.

Pe scena amenajată pe teritoriul Centrului Internaţional de Expoziţii ”Moldexpo”, unde va avea loc spectacolul, deja s-a finisat montarea instalaţiilor de lumini şi a ecranelor LED. Potrivit organizatorilor, toţi cei care vor veni la eveniment vor avea posibilitatea să urmărească un show inedit cu efecte speciale şi focuri de artificii. Totodată, spectatorii vor avea parte de mai multe surprize în timpul concertului.

Evenimentul se va deschide cu seturile talentelor autohtone – Maxim Sunbeat şi Jenya Solid. David va urca în scenă la 20:30.

Organizatorii au stabilit că, în timpul concertului, pentru procurarea băuturilor din baruri spectatorii vor trebui să dispună de cupoane şi nu de bani. Cupoanele vor fi schimbate pe lei la intrarea în Moldexpo sau direct la barurile din zonă.
Se preconizează că la concert vor asista pînă la 15 mii de oameni.

Spectacolul va avea loc într-un loc complet nou – Freedom Zone – o zonă unică pentru concerte în aer liber. Terenul este împărţit în trei zone: Main zone, Fan zone din preajma scenei, precum şi o confortabilă zonă VIP, care oferă cea mai bună vedere panoramică a scenei.

Preţul biletelor variază între 200 şi 5000 de lei. La moment, biletele s-au vîndut în proporţie de 80%.

      Articole recomandate