David Guetta, la Chişinău. Vezi cât costă biletele şi care sunt condiţiile de procurare

Dublu desemnat la premiile Grammy şi numit la curent DJ-ul numărul 1 în lume de către revista DJMag, DJ-ul francez şi producătorul David Guetta vine la Chişinău vineri,18 mai. Superstarul mondial va evolua pe într-o nouă locaţie de agrement Freedom Zone pe teritoriul Moldexpo în cadrul turneului său internaţional „Nothing but the beat”.

Evoluţia super-star-ului francez va fi susţinută de cei mai solicitaţi DJ-i de pe piaţa autohtonă. Maxim Sunbeat va începe programul la ora 18.00, fiind urmat de DJ-ul şi sound-producătorul ale cărui compoziţii sună la cele mai populare festivale ale Moldovei, Jenya Solid. David Guetta este aşteptat pe scenă la orele 20:30.

Evenimentul va avea loc pe un teren de agrement absolut nou- unic în genul său zona sub cerul liber Freedom Zone pe teritoriul MoldExpo. Terenul e împărţit în trei zone: Main Zone, Fan Zone din preajma scenei şi VIP Zonă, cu cea mai bună vedere la scenă. Noul teren a fost creat astfel ca să poată găzdui până la 15 mii de vizitatori concomitent.

Biletele la show vor putea fi procurate la un preţ special, doar la prezentare telefonului mobil cu număr Orange. Astfel, din 26 aprilie până pe 13 mai biletele vor costa: Main Zone – 200 lei, Fan Zone – 300 lei. Din 14 până pe 18 mai: Main Zone – 300 lei, Fan Zone – 400 lei

Biletele pot fi procurate în următoarele puncte de vînzare:

1. Casa Bisconcert în Teatrul de Operă şi Balet
zilnicde la 09:00 pînă la 19:00

2. Magazinul Orange in Centrul Comercial MallDova , etajul 3
zilnic de la 16:00 pînă la 20:00

3. Magazinul Orange de pe str. Alba Iulia 75
zilnic de la 16:00 pînă la 20:00

Pe teritoriu este prevăzută o zonă VIP la înălţime. Biletele VIP oferă accesul la oricare zonă evenimentului pe lângă multitudinea de facilităţi şi privilegii, cum ar fi: cocktailuri alcoolice gratuite şi băuturi de mărci selecte în zona VIP. De asemenea invitaţia la un after-party de tip închis în unul din cele mai bune cluburi din oraş. Preţul pachetelor VIP: Bilet VIP 1200 lei; Tichet de parcare 100 lei; Pachet Deluxe 5000 lei(presupune o masă pentru 4 persoane, alcool clasa Premium şi loc de parcare inclus).

      Articole recomandate