Dat afară de poliţie din restaurant pentru că a mâncat prea mult

Un bărbat din Wisconsin (SUA) a protestat în faţa unui restaurant, după ce a fost dat afară fiindcă a mâncat prea mult, scrie Huffington Post.

Bill Wisth, un bărbat de 1,98 metri şi 159 de kilograme, a intrat alături de un prieten într-un restaurant de tip “all you can eat” (unde plăteşti o sumă de bani şi mănânci cât poţi) şi a cerut peşte.

După ce bărbaţii au mâncat doisprezece peşti, reprezentanţii restaurantului din Wisconsin le-au spus că efectiv nu mai au alţii preparaţi. După ce a făcut scandal, Wisth a mai primit opt peşti la pachet şi a fost dat afară din restaurant cu poliţia.

După două zile, încă nemulţumit, bărbatul a apărut în faţa restaurantului cu o pancartă. “E publicitate falsă. Am cerut mai mult peşte şi ei au refuzat. Cred că drepturile consumatorilor trebuie apărate”, s-a plâns bărbatul.

Reprezentanţii restaurantului spun că Wisth este un client mai vechi al restaurantului şi are multe note de plată încă neachitate.

Wisth spune că nu a încheiat războiul cu restaurantul şi va continua să protesteze în faţa acestuia în fiecare duminică. Totuşi, bărbatul spune că mâncarea de la Chuck’s Place este irezistibilă: „Au cea mai bună pizza din oraş”, conchide bărbatul.

      Articole recomandate