Cum va arăta pavilionul Republicii Moldova de la Expo Milano 2015

Expoziţia Mondială Milano 2015 se va desfăşura anul viitor în perioada 1 mai – 31 octombrie, sub semnul preocupării la nivel internaţional, pentru promovarea energiei verzi şi a soluţiilor dedicate.

Republica Moldova este una din ţările care şi-au manifestat interesul deosebit pentru participarea la acest eveniment important, pregătindu-se cu maximă seriozitate pentru instalarea propriului pavilion în incinta impresionantului parc expoziţional milanez.

Evenimentul se va desfăşura sub deviza „Hrană planetei, energie pentru viaţă” şi va aborda, aşa cum a fost anunţat oficial de către organizatori, şi tematica asigurării de hrană suficientă şi sănătoasă în zonele de pe glob unde populaţia suferă de foame şi de sete.

Ţara noastră şi-a confirmat participarea, lansând în acest context o veritabilă competiţie de proiecte, în vederea realizării unuia din cele mai interesante pavilioane propuse până în prezent la un astfel de eveniment internaţional.

Graţie profesionalismului său şi a originalităţii conceptului avansat, compania „Petas” a câştigat licitaţia, prezentând o machetă realizata special pentru a se integra perfect în contextul propus de organizatori.

Este vorba despre o structură transparentă, care va beneficia de efectele miraculoase ale razelor soarelui – această generoasă sursă de energie naturală aflată la dispoziţia omului dintotdeuna – un mesaj cât se poate de coerent în vederea stimulării iniţiativelor de utilizare a energiilor alternative.

F4

F3

F2

F1

F

 

      Articole recomandate