O familie din SUA ajută o fată din Moldova să-şi recapete vederea (Foto/Video)

Numele ei este Maria şi ea este fata de 17 ani care trăia într-un orfelinat din Republica Moldova. Viața ei s-a schimbat însă datorită ajutorului oferit de către o familie din Statele Unite.

Lynn și Steve Handrich sunt voluntari ai unei misiuni de caritate. Au venit în Moldova din dragostea pe care o au față de orfani și față de oamenii cu nevoi.

Suntem oameni obișnuiți care iubesc orfanii. N-am știut ce o să se întâmple. Am ajuns în tabără și ne-am împrietenit cu mai mulți copii, unul dintre aceștia a fost Maria.” povestește Steve Hendrich.

Untiddtled

“Când am intrat în tabără am văzut o fetiță frumoasă, așezată pe o bancă, singuratică și tristă. Cu ajutorul traducătorului m-am apropiat de ea și am salutat-o. M-am prezentat, după care ea mi-a spus numele ei. Cam atât a durat conversația pentru că abia de reușeam să o fac să-mi vorbească. Am rugat-o ulterior să-mi arate fața ei frumoasă, în acel moment ea a ridicat capul și am înțele că are o problemă cu ochii. Mi-a spus că nu o mai văzuse pe mama ei de 9 ani și că aceasta era frumoasă. Inima mea pur și simplu s-a frânt,” își reamintește Lynn Hendrich.

Familia Hendrich, Maria și doctorul Wang mărturisesc că un miracol a avut loc, un vis a devenit realitate și toate datorită lui Dumnezeu. Atât reacția fetiței când s-a văzut pentru prima dată în oglindă, cât și lacrimile de bucurie ale celor ce au ajutat-o pot fi urmărite într-un filmuleț realizat de această familie.

Sursa: wikigag.com

      Articole recomandate