Cum arată harta lumii în diferite țări! Nu te-ai fi gîndit niciodată!

Pentru nimeni nu este un secret faptul că istoria este o știința nu chiar exactă și în diferite regiuni ale globului, unele și aceleași fapte pot fi descrise foarte diferit. Cu istoria totul este clar, dar geografia, părea să fie peste tot aceeași? Se dovedește că nu! Haideți să vedem, cum arată lumea din diferite puncte ale globului.
O selecție de hărți ale lumii, tipărite în diferite țări.

Russia

rusia-min (1)

Axa Pămîntului, trece prin capitala Rusiei. După cum puteți vedea, Oceanul Pacific este împărțit în doua părți. America și Australia sunt situate la marginea Pămîntului.

Chile

chile-min

Harta Republicii Chile este foarte neobișnuită- ea este inversată, da, ați citit bine! Astfel, acest stat din sud-vestul Americii de Sud, domin vizual. Șmecherii!

Europa

europa-min

Axa verticală a lumii trece prin Londra. America și Australia se înghesuie la periferii.

Statele Unite ale Americii

america-min

După cum era de așteptat, Statele Unite ale Americii se află în centrul Lumii. Rusia, India și China sunt împărțite în 2 părți.

China

china-min

China este situată pe malul vestic al Oceanului Pacific. Iar Africa și Europa sunt la periferii.

Australia

australia-min

Australienii, ca de obicei, au dat dovadă de extravaganță. Ei desigur au trecut axa Pămîntului prin continentul lor. În plus ei au întors harta la 180 grade.

Africa de Sud

africa-min

Africa de Sud, de asemenea, s-a pomenit în partea de sus. La marginea Pămîntului s-au pomenit Rusia și Regiunea Pacifică.

      Articole recomandate