“Convinge-mă să nu o omor”. Momentele îngrozitoare prin care au trecut două tinere frumoase

Elita Beltran, in varsta de 20 de ani, si prietena ei Karla Uribe au trecut prin momente ingrozitoare, dupa o seara petrecuta intr-un club de noapte din Dallas. Fetele au ajuns pe mana unui individ care facea trafic de persoane.

La iesirea din club, un tanar de 19 ani a scos un pistol si l-a pus la tampla Elitei, spunandu-i prietenei ei Karla sa-l convinga sa nu o omoare si sa urce amandoua in masina. “Il imploram sa nu ne omoare. Ne gandeam la parintii nostri si am incercat sa-l induplecam sa ne lase”, a povestit una din fete.

Se pare ca barbatul intentiona sa le vanda pe fete unor indivizi care castigau bani din prostitutie. Elita a reusit sa fuga in momentul in care individul si complicii sai au oprit intr-o benzinarie.

Tanara a reusit sa ajunga la o sectie de politie si sa spuna unde se aflau infractorii. Era foarte speriata si va avea nevoie de consiliere pentru a putea trece peste o astfel de trauma. Singurul lucru bun este ca am reusit sa le salvam de un viitor ingrozitor”, a declarat un detectiv.

      Articole recomandate