Concurs: Răspunde corect la întrebări şi câştigă cărţile pe care ţi le doreşti

Îţi place să citeşti, dar nu vrei nici să plăteşti bani pentru cărţi, nici să te doară ochii de la cititul cărţilor electronice? Poate vrei să dăruieşti cuiva o carte, dar cele de acasă, obţinute cu atâta chin şi teamă de a fi prins de prin bibliotecile stradale sau cele municipale, nu te lasă să-ţi îndeplineşti visul.

Noi îţi oferim şansa de a câştiga o carte pe lună, fără a cheltui bani, fără like & share şi fără aventuri nocturne cu nuanţe criminale. Doar cu mintea ta. Şi poate puţin ajutor din partea Google, dar îţi sugerăm să nu te bazezi prea mult pe el.

Asta cum?

Participând la un concurs săptămânal. Acesta va consta din întrebări care vor apărea,  odată pe săptămână, pe pagina de pe facebook a site-ului, iar persoanele care vor răspunde corect vor primi câte un punct. La sfârşitul fiecărei luni, persoana cu cele mai multe puncte va câştiga o carte. În cazul în care la sfârşitul lunii vor fi mai multe persone cu acelaşi punctaj, vom trage la sorţi un câştigător. Câştigătorul va primi o carte la alegere, pierzându-şi, astfel, toate punctele. Celelalte persoane îşi vor păstra punctajul.

Regulile concursului

 • Orice persoană poate participa la acest concurs, indiferent de vârstă, sex, credinţă sau alte criterii sociale, politice sau de alt tip. NU pot participa persoanele decedate, inexistente sau create ad-hoc pentru a acumula puncte pe conturi false. Credeţi-ne, noi suntem prieteni cu Zuckerberg, noi o să aflăm.
 • Răspunsurile la întrebări trebuie trimise ca mesaje private pe pagina Yupi.md până vineri seara. Se va lua în consideraţie ultimul răspuns primit până la ora 21:00. Astfel, dacă nu eşti sigur de răspunsul tău şi vrei să îl corectezi, trebuie doar să trimiţi un alt răspuns.
 • În cazul unui punctaj egal între mai multe persoane, câştigătorul va fi tras la sorţi prin intermediul site-ului Random.org, cu dovadă foto, imaginea fiind postată în articolul care va afişa răspunsul corect şi punctajul fiecărui participant.
 • În cazul în care o persoană răspunde greşit sau nu răspunde la o întrebare deloc, punctajul său se resetează la zero. Astfel, pentru a câştiga, e nevoie să răspundeţi corect la fiecare întrebare.
 • Răspunsurile trebuie să fie în una dintre aceste limbi: română, aramaică, sumeriană sau sanscrită.
 • În fiecare sâmbătă seara, pe site-ul Yupi.md va apărea un articol care va conţine răspunsul corect, numele şi numărul de puncte acumulate de către fiecare participant, dar şi întrebarea pentru săptămâna următoare, care va apărea, de asemenea, pe pagina de pe facebook.
 • Prima întrebare va apărea pe pagina de pe facebook a site-ului Yupi.md sâmbătă seara, la ora 20:00.
 • Câştigătorul ne va pune la dispoziţie o listă cu 5 titluri de cărţi, în ordine prioritară, pe care ar dori să le obţină.

Succes!

   Articole recomandate