Cîteva activități pentru o zi ploioasă de toamnă

Toamna este un anotimp plin de personalitate, dacă azi e cald și-ți poți permite o plimbare, mîine ploaia și frigul pot să te țină în casă. În acest ultim caz nu trebuie să te lași plictisit de televizor sau de tolănitul în pat.

Vezi mai jos o listă de activități pentru tine și familia ta care vă vor face timpul liber mai interesant:

Încearcă un hobby nou

Nicidată nu e prea tîrziu să prinzi noi pasiuni. Poți încerca să pictezi, să colecționezi, să faci lucruri hand-made, să te încerci în web design sau să te apuci de gătit cele mai provocatoare rețete.

Citește o carte bună

Lectura are puterea să te teleporteze dintr-o zi ploioasă de toamnă a sec.XXI într-o zi plina de soare a sec.XVIII. Nu ezita să procuri sau să împrumuți cărți care te vor ajuta să evadezi în propria ta lume. Una dintre cele mai recomandate cărți care pot fi citite toamna este Dracula de Bram Stoker, o adevărată capodoperă.

Organizează un maraton al filmelor preferate

Cu siguranță că de ceva vreme vrei sa vizionezi un film însă din lipsa timpului așa și nu ai mai facut-o. Acum e timpul să-ți faci o listă a filmelor pe care vrei să le vezi. Un film bun și un bol imens de popcorn pot fi deliciul unei zile figuroase de toamnă.

Reorganizează-ți garderoba

O zi sumbră de toamnă e perfectă pentru reorganizarea garderobei. Cum soarele numai este atît de bogat în raze, fustițele si bluzițele de vară le poți da la o parte pentru a face loc hainelor de iarnă. Tot acum îti poți pregăti și încălțămintea pentru sezonul rece.

Răsfață-te cu o baie cu spumă

Serile tomantice pot fi perfecte dacă le petreci într-o cadă plină cu spumă. Ea te va ajuta să te relaxezi și să-ți pui gîndurile în ordine. Pentru mai multă atmosferă apelează la lumînările parfumate care-și pot găsi locul pe marginea căzii.

Pregătește o cină

Profită de atmosfera caldă din casă și organizează o cină în sînul familie. În aceste momente ve-ți putea face noi planuri de viitor și ve-ți fi înconjurat de căldura sufletească a celor dragi.

Încearcă să transformi zilele friguroase de toamnă în adevărate istorioare de familie.

      Articole recomandate