Cinematograful online ivi s-a deschis și pentru publicul din Moldova

ivi

Cel mai mare din Rusia on-line cinematograf legalizat (www.ivi.ru) a anunțat despre lansarea în Moldova serviciului său în limbă rusă .

La IVI puteți găsi cele mai populare și cele mai recente filme și seriale de la vestitele studiouri-majors, multe dintre care nu sunt încă reprezentate de serviciile video legalizate în Moldova.Vizionarea este disponibilă utilizatorilor cu orice dispozitiv care acceptă formatul streaming video.

IVI în curs de peste cinci ani dezvoltă piața legală pentru video online, fiind un lider în ceea ce priveşte audiența şi biblioteca video în Rusia. În 2014 compania a intrat în top 50 de companii cu cea mai rapida dezvoltare a start-up-urilor din Europa.

Directorul General al IVI, Oleg Tumanov: ” Piața serviciilor video OTT în Moldova este la etapa formării active, noi vedem o creștere a cererii publicului pentru înaltă calitate a contentului profesional. Suntem încântați că intrăm pe piață cu o propunere puternică și suntem gata să transferăm experiența pozitivă acumulată pe piața video online din Moldova. Vom prezenta amatorilor de filme din Moldova un acces legal și cel mai ușor la hit-uri, filme noi pentru cinematograf și din industria-TV din toată lumea, gratuit sau la un preț comparabil cu costul biletului la cinematograf. În viitorul apropiat ne-am propus să se mărim catalogul nostru prin adăugarea filmelor artei cinematografice din Moldova.

Pe IVI se pot găsi câteva zeci de mii de filme și seriale pentru toate vârstele și gusturile. O mare parte din content este disponibilă pentru vizualizare gratuită inclusiv publicitatea . Pentru utilizatorii care preferă să nu să-și întrerupă sesiunea de film pentru publicitate, este disponibil serviciul IVI +. Cu numai 199 ruble rusești (~ 60,9557 leu), se poate exclude publicitatea, să aveți acces la vizionarea video cu cea mai înaltă calitate full HD, la biblioteca lărgită cu filmele premiante și să obțineți reduceri pentru filme noi și blockbusteri.

Premiera filmelor apare la IVI după 2-4 săptămâni de la starul lor în cinematografe și sunt disponibile cu plată pentru fiecare film separat . În conformitate cu politica deținătoriilor de polițe, cataloagele vestitelor studiouri Hollywood și cele mai recente filme nu pot să apară în rețea gratuit imediat după premieră.

Din acest motiv, IVI în timp de câțiva ani, deține un catalog imens, susținut de publicitate, dezvoltă un segment cu plată pentru utilizatorii care doresc să fie la curent cu premiere mondiale și nu sunt gata să aștepte filmele noi când ele vor fi disponibile gratuit. În viitor, serviciul se va mări cata cu catalogul filmelor realizate în Moldova.
IVI oferă utilizatorilor din Moldova acces la biblioteca foarte mare cu content Full HD, Ultra HD (4K) și format 3D pentru aproape toate dispozitivele care acceptă video streaming: calculatoare, smartphone-uri și tablete cu sistem de operare Android și iOS, Smart-TV LG şi Samsung.

O componentă importantă a serviciului IVI este sistemul de recomandare , care ajută spectatorii să aleagă un film sau un serial. Având informația despre istoricul de vizinoare și evaluarea produselor de utilizator, IVI rearanjează toate paginile pentru un anumit utilizator și îi recomandă contentul actual pentru el. În prezent, serviciile de recomandări lucrează pe site-ul ivi.ru. Versiunile pentru platformele mobile şi Smart TV vor trece în curând complet la serviciile de recomandări personalizate .

Businesul din Moldova va aprecia IVI ca o nouă platformă de publicitate prin Internet, care va oferi un nivel ridicat de afișare și încredere a utilizatorilor în aceste mesaje. IVI în mod activ dezvoltă formate noi de anunțuri, dezvoltă video modelele de vânzări și metodele de calcul a eficienței. Firma IVI prima în Rusia a lansat un format interactiv pe Smart TV, care reprezintă în prezent peste 20% din veniturile din publicitate. Acum expertiza companiei în ceea ce privește tehnologiile de publicitate este disponibilă pentru agenții de publicitate de pe teritoriul Moldovei.

Detaliat despre IVI:

IVI este o companie rusă de media care dezvolta proiecte online cu content video profesional legalizat. Compania a fost înființată în anul 2007 de catre Oleg Tumanov, care acum ocupă funcția de Director Executiv. IVI este cel mai mare online -cinematograf în Rusia în ceea ce privește audiența și biblioteca video , primul în RuNet serviciu cu canale personale video de muzică music.ivi, serviciu video pentru copii deti.ivi și prima televiziune personală IVI- TV. La sfârșitul anului 2014 compania a intrat în top 50 de start-up din Europa cu cea mai rapidă dezvoltare. IVI a lansat propriul portal de ştiri despre filme şi seriale -Titru, bazat pe datele statistice cu privire la interesele publicului.

IVI – prima în Rusia a semnat un acord de cooperare cu toate studiourile- majors de la Hollywood . Colecția de servicii are filme artistice şi documentare, seriale, emisiuni TV, desene animate și videoclipuri muzicale de la toate studiourile din Hollywood și majors-i muzicali, precum și de la cei mai mari producători europeni și ruși de filme și de content TV.

Utilizatorii pot viziona clipuri video pe site-u, precum și prin suplimente mobile și de TV, deoarece cea mai mare parte a contentului este disponibilă gratuit. Cataloagele Hollywood Studios-majors și cele mai recente filme noi pentru vizionare sunt prezentate în capitolul „abonament” și sunt cu plată pentru acces la fiecare film. Mai multe la www.ivi.ru

Veniturile companiei în 2014 au crescut cu 54% comparativ cu perioada precedentă și au constituit 728 de milioane de ruble, în timp ce cota companiei din totalul veniturilor jucătorilor OTT din Rusia în conformitate cu TMT Consulting a ajuns la 28%. În 2014 numărul total de vizionări video pe platforemele de acces IVI au fost de aproape 2,2 miliarde, sau 390 de milioane de ore.

Pentru mai multe informații cu privire la LG Electronics Home Entertainment:
Compania LG Electronics Home Entertainment este un jucător lider global pe piața televizoarelor cu ecran plat, playere audio și video la segmente de consumatori și de busines.

Printre produsele fabricate de LG Electronics Home Entertainment – televizoare LCD și plasmă, sisteme cinematograf acasă, playere Blu-ray, dispozitive audio și video playere. Compania produce aparate high-tech multi-funcționale și elegante , care ridică calitatea distracțiilor de acasă la un nou nivel.

Pentru mai multe informații despre LG Electronics, va rugam sa vizitați www.LG.kz.

      Articole recomandate