Choupette, cea mai răsfăţată pisică din lume. Cine este stăpânul norocoasei feline

E pufoasă şi albă ca un fulg de nea, cu mici pete caramel în jurul botului, urechilor şi lăbuţelor. Dacă ar exista într-adevăr o pisică artistocrată, în mod sigur aceasta ar fi Choupette, potrivit Yahoo.

Răsfăţata felină trăieşte regeşte în casa designerului Chanel, Karl Lagerfeld, după ce a fost dăruită acestuia de către modelul francez Baptiste Giabiconi, în luna ianuarie.

Choupette, în vârstă de zece luni, adoră să doarmă, să se ascundă şi să alerge în grădina pe care designerul i-a amenajat-o special.

Ador pisica aceasta. N-am văzut niciodată ceva mai frumos” mărturiseşte Lagerfeld, care se declară pur şi simplu fermecat de prezenţa micuţei feline. Mai mult, designerul spune că se simte atât de bine în compania ei, încât vrea să o înveţe pe Choupette arta luării mesei în mod elegant, asta după ce i-a cumpărat deja un iPad.

Mâncăm împreună la aceeaşi masă, fiecare cu hrana lui. De mâncarea mea nu se atinge niciodată. Nu vrea să mănânce pe jos. Doarme sub o pernă şi chiar ştie să folosească un iPad“ povesteşte încântat Lagerfeld. El mai spune despre alintata birmaneză că îi place să rupă foi şi că se amestecă mereu printre schiţele de pe masa lui de lucru.

Pentru a fi sigur că e îngrijită atunci când nu se află lângă ea, designerul i-a angajat pisicii două bone care nu o scapă din ochi, notează într-un carnet activităţile şi stările de spirit zilnice ale lui Choupette şi o duc periodic la veterinar.

Întrebat dacă i-ar plăcea să aibă copii, Lagerfeld a spus că nu îşi doreşte moştenitori şi că pisica îi este de ajuns, fiind chiar o responsabilitate foarte mare. Referitor la propunerile venite din partea producătorilor de mâncare pentru pisici, de a folosi imaginea lui Choupette pentru promovare, designerul a refuzat vehement: “Imaginea mea estea comercială. A ei nu.”

      Articole recomandate