Un american comandase un televizor de pe net, surpriza cea mare a fost cînd a primit coletul. Vezi ce descoperire a făcut

Un locuitor din Washington, care a comandat pe Internet un televizor, a avut surpriza de a primi o puternică armă de asalt semiautomată, potrivit unui anunţ de miercuri al poliţiei, relatează AFP.

Seth Horvitz a contactat poliţia imediat cum a primit coletul în care se afla arma de război, tip SIG Sauer Sig176. „Poliţiştii au fost puţin şocaţi iniţial, nu s-au mai confruntat cu o astfel de situaţie până acum„, a declarat el pentru postul de televiziune Fox 5. „Mi-au luat datele şi mi-au spus că vor veni să recupereze arma pentru că este ilegal să o păstrez. Este de asemenea ilegal să o transporţi cu maşina, deci nnu aş fi putut să le-o aduc eu„.

Deşi adresa de pe colet era a lui Horvitz, care comandase un ecran plat de pe site-ul specializat în comerţ electronic Amazon. com, factura care se afla în interior era adresată unui magazin de arme din Pennsylvania. Un purtător de cuvânt al poliţiei din Washington a precizat că o anchetă a fost demarată. Acest incident a survenit la câteva zile distanţă de două atacuri armate din Statele Unite.

DC Breaking Local News Weather Sports FOX 5 WTTG

Am văzut în ultimele săptămâni distrugerile pe care le pot face aceste arme„, a declarat Dan Gross, preşedintele unei asociaţii de luptă împotriva violenţelor în care se folosesc arme de foc. „Trebuie să ne străduim mai mult, şi să nu fim o naţiune unde arme de asalt ajung în mâinile unor indivizi periculoşi„.

      Articole recomandate