Chișinăul sub semnul muzicii de altădată: invitație la „Amintire de iubire”

Chișinăul se pregatește să pășească în vară sub semnul muzicii de iubire de altadată: Filarmonica Națională Serghei Lunchevici vă invită la un concert special, intitulat sugestiv „Amintire de iubire”.

Este vorba despre un splendid potpuriu de piese muzicale reunite pe un portativ dedicat dragostei, purtand amprenta lui Alex Calancea si a prietenilor sai, vineri 23 mai, incepand cu orele 19:00.

Concertul va fi marcat de spiritul „dragostei si recunostintei pentru muzica de altadata”, dupa cum ne asigura gazda, pregatindu-ne in repertoriu, cele mai indragite melodii romantice de odinioara.

Oaspetii vor avea prilejul de a petrece o seara de neuitat, delectandu-se in compania unor interpreti de exceptie, precum Catalin Josan, Tania Cerga, Nelly Ciobanu, Natalia Barbu, Alexandru Manciu si nu numai.

In program sunt incluse piese muzicale semnate de compozitori consacrati – veritabili exponenti ai muzicii de calitate – Ion Aldea Teodorovici, Nicolae Caragea, Anatol Chiriac, Eugen Doga sau Stefan Petrache, ca sa enumeram doar cativa din prestigiosii autori ai surprizelor muzicale pe care ni le rezerva concertul.

„Amintire de iubire” va asteapta asadar cu drag, vineri seara, sa fredonati alaturi de interpretii preferati, refrene memorabile, de neuitat, care ne-au atins cele mai sensibile corzi ale sufletelor de-a lungul anilor, fara a-si pierde catusi de putin din farmec.

Iubitorii genului pot efectua rezervari de bilete apeland numarul de telefon 022 22-27-34, cu precizarea ca pretul unui bilet este cuprins intre 100 si 300 de lei, in functie de pozitia pentru care se opteaza in sala.

      Articole recomandate