Chișinăul iubitor de modă: invitație la Fashion TO GO, 6 martie 2014

eveniment

O nouă invitație cu savoare fashion, soșește din capitala Republicii Moldova, sub semnul noilor tendințe în moda: evenimentul Fashion TO GO, din 6 martie 2014, de la Chișinău.

Este vorba despre o manifestare care se va desfasura la Biblioteca Municipala B.P. Hasdeu, adresandu-se publicului de toate varstele, dar mai cu seama doamnelor si domnisoarelor mai putin conformiste, entuziaste sa faca loc noilor tendinte ale modei, in viata lor cotidiana.

Fashion TO GO” poarta amprenta dinamismului si elegantei deopotriva, propunand formule vestimentare menite sa ofere tinuta potrivita in timp record, asa cum este pe placul femeii active din zilele noastre.

În cadrul evenimentului de pe 6 martie vom pune în lumina reflectorului femeia inteligentă care ştie că stilul şi atitudinea se iau TO GO”, au declarat nu fara o oarecare nota de provocare in glas, vedetele prezentarii de moda, Gabriela Atanasov (Sweet Paprika)si Sanda Cojocaru, designerul care a lansat faimoasa booklettaposeta „cu vedere la carte”.

La eveniment vor mai participa si alti artisti talentati, din Romania si din Republica Moldova: Florin Surugiu, care a lansat recent pe piata brandul Simplicated, convins fiind ca „arta ne poate salva”si Irka Shoes Hand Made – un brand local de succes, care ofera incaltaminte realizata manual.

Nu vor lipsi, desigur, accesoriile: Dina Rotari, o artista din Chisinau care creeaza obiecte unicat, va rezerva suprize deosebit de placute cu picturile sale pe matase si batic.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate