Blossom Spring Fashion Show: sărbătorind primăvara sub semnul brandurilor moldovenești

Blossomfallfashion2014'

În prima zi de martie, Blossom Spring Fashion Show, care se vă desfăşura la Leogrand Convention Center, lansează invitaţia de a sarbatori sosirea primăverii, sub semnul brandurilor moldoveneşti.

Peste 35 de colecţii cuprinzâd ţinute de primăvăra-vara propuse pentru anul acesta de către firme de prestigiu din Republica Moldova, vor fi etalate publiculuin în cadrul unei prezentări de modă deosebite, la Chişinău.

Blossom Spring Fashion Walk 2014 este un eveniment caritabil, organizat de Clubul Internaţional al Femeilor din Moldova (CIFM), sprijinită de Agenţia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul proiectului de „Creştere a Competitivităţii şi Dezvoltare a Intreprinderilor II” (CEED II).

Biletele pot fi obţinute de la partenerul evenimentului, Moldcell, fie expediind un SMS fără text la numărul 1100 (preţul mesajului este de 200 de lei), în urma căruia se primeşte un cod unic de bilet, fie cumparând tichetul direct de la oficiul din Shopping MallDova, la preţul standard, de 250 de lei.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate