Chișinăul delicios: invitație la Festivalul Tradițiilor Dulci – „Mai Dulce”

Centrul vechi al Chișinăului se pregătește să întâmpine un eveniment cu adevărat delicios, care va avea loc duminică 25 mai: ce-a de-a doua ediție a Festivalului Tradițiilor Dulci – „Mai Dulce”.

Manifestare organizata sub semnul celor mai apetisante deserturi – bunatati preparate pe gustul si pretentiile fiecaruia, de la mic la mare, promitatoare nu numai de satisfactie pentru papile gustative, ci si de incantarea privirilor.

Mai Dulce” isi va intampina cu bratele larg deschise toti invitatii, oferind din cornul abundentei, muzica, dans, distractie pe cinste, prezentare de moda pentru micuti, concursuri, degustari si multe alte surprize placute.

F4

Cel mai mare targ de dulciuri isi va imbia vizitatorii la un shopping fructuos, accesibil tuturor portofelelor si-i va provoca pe cei ce se considera talentati in bucatarie, sa-si demonstreze abilitatile culinare in materie de prajituri, in cadrul atelierelor gastronomice cu retetele bunicii.

Mai mult decat atat: amatorii de placinte, torturi, gogosi si alte minunatii delicioase, sunt invitati sa se costumeze in personaje de poveste, pentru a patrunde intr-o lume de basm, in care dulciurile se vor afla la putere.

F3

Jocurile, expozitiile artizanale, atelierele de sporturi moderne, facepainting-ul si proiectele fotografice dedicate, nu vor lipsi nici ele din peisaj – motiv pentru care distractia se anunta de-a dreptul colosala.

Iata asadar, o invitatie cat se poate de interesanta, pentru ultima duminica de mai, in care veti putea saluta primavara acestui an, cu un dulce zambet pe buze.

Pentru rezervari bilete, cei interesati sa se indulceasca si sa uite pentru o zi de diete, se pot adresa la numarul de telefon 069 944 661, pregatindu-se sa scoata din pusculita 35 de Lei de persoana.

Pofta buna tuturor!

      Articole recomandate