Chișinău – invitație la concertul formației The Amsterdams (Video)

concert

Formația The Amsterdams va susține un nou concert la Chișinău, vineri 21 martie, invitând fanii muzicii indie pop-rock la spectacolul ce se va desfășura începând cu orele 20:00, la Tipografia 5.

Încântați de experiențele artistice precedente în Republica Moldova, membrii formației s-au declarat entuziasmați să se afle din nou în fata publicului local, care i-a primit mereu cu caldură, relatează Timpul.md.

„Am fost de vreo cinci ori, iar prima experienţă a fost la Festivalul „Indie Da-i”. A fost minunat. Mi-a plăcut din start totul, oamenii, locurile, mâncarea. Era prima întâlnire cu un public nou şi ţin minte entuziasmul ăla nebun”, a declarat Andrei Hategan, vocalistul grupului.

Îndrăgita formație românească a anunțat prezentarea unor piese proprii, reorchestrate în maniera acustică, grație cărora, publicul de la Chișinău va petrece momente deosebit de plăcute, pe întreaga durată a concertului.

Evenimentul se va bucura și de o expoziție specială, a lucrărilor pictoriței și fotografului Geta Bagheta, iar în deschidere, de evoluția interpretei Valeria Stoica, precizează sursa.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate