Cele mai haioase animalute confecționate din prosop (Foto și Video)

Cei ce au avut deja prilejul să călătorească pe navele marilor companii de croaziere, au admirat, fără îndoială, animaluțele haioase, realizate din prosoape, care decorează cabinele oaspeților.

Aceste dragalase aranjamente cu rol decorativ nu sunt tocmai simplu de confectionat, ci necesita o pregatire prealabila serioasa – abilitate pe care personalul insarcinat cu curateania in cabine si-o insuseste inainte de imbarcarea pe un vas cu pretentii, dar si in hotelurile de lux de pe mai toate meridianele lumii.

Arta plierii prosoapelor, denumita generic „towel origami”, nu conteneste sa ofere noi si noi retete de „papusi improvizate”, menite sa incante turistii si sa ofere un plus de atractivitate ambientului in care urmeaza sa-si petreaca vacanta.

Socotind dupa timpul pe care il implica realizarea fiecaruia din aceste animalute, se pare ca organizatorii pun mare pret pe efectul-supriza pe care un astfel de element decorativ il exercita asupra oaspetilor, astfel incat sunt dispusi sa aloce resurse importante pentru asigurarea acestui serviciu inedit.

F11

F1

F2

F4

F5

F6

F7

F9

F10

Roxana Iorgulescu 

      Articole recomandate