Cancan face dezvăluiri: interviu cu membrii Carla’s Dreams la doi ani de la lansare

carlas-interviu-2014

De când au lansat melodia „P.O.H.U.I” în colaborare cu Inna, numele lor a fost pe buzele tuturor. Nimeni nu a știut însă prea multe lucruri despre ei, membrii Carla’s Dreams fiind de o discreție rar întâlnită.

Reporterii CANCAN i-a dezbracat, însă, de secrete. După o lungă perioadă în care au stat departe de publicul din România și în care s-au ascuns în spatele glugilor, membrii Carla’s Dreams au acceptat să vorbească deschis despre ei și proiectul lor muzical, care a împlinit de curând doi ani.

Carla’s Dreams s-a născut simplu, chiar banal am spune. Făceam muzică în timpul liber și la un moment dat am decis să o punem pe Internet, de acolo a și început totul. Nu suntem siguri că e deja în picioare, dar meritul de bază pentru continuarea proiectului este al acelor oameni care ne-au susținut, fie având muzica noastră în playlist, fie participând direct la dezvoltarea proiectului (site, video, radio). Ne străduim să avem dorințe și scopuri reale, așa că visăm din ce în ce mai rar cu ochii deschiși, dar chiar dacă sunt momente în care idealismul se face simțit, acesta rezultă în vise care sunt departe de muzică„, au mărturisit aceștia, pentru colegii români.

Artiștii au dezvăluit faptul că în timpul liber duc o viață ca a oricăruia dintre noi și că așa cum era și firesc, au existat și momente în care au vrut să-și strige identitatea în gura mare, în fața tuturor. Au tăcut, însă, și au continuat să se supună celor două ore de machiaj dinaintea fiecărui spectacol. Iar la final, au spalat hanoracul și au luat-o de la capăt. Cu același hanorac de doi ani.

Hai să zicem așa: nu ne deosebim prin nimic de oricine dintre voi. Nu ne vedem ‘proprietari’ de mari talente, sincer. Ne place muzica și nu ne temem de experimente. Doar machiajul face diferența. Înainte de fiecare apariție publică, machiajul durează în jur de două ore. Solistul a purtat acelasi hanorac doi ani, fără să îl schimbe. Orice haina murdarită de vopsea poate fi spălată, pentru că vopseaua este special destinată pentru acest tip de machiaj. Și da, uneori am simțit nevoia să spunem ‘eu sunt Carla’, din orgoliu uneori, mai des din prostie. Dar acest fel de porniri infantile sunt tot mai rare în ultimul timp„, au declarat membrii Carla’s Dreams.

Nimeni nu îi cunoaște pe toți membrii trupei

De doi ani de când activează ca o trupă, în jurul celor din Carla’s Dreams s-au născut numeroase discuții. În Republica Moldova, de unde provin, există chiar și legende urbane legate de ei și, mai ales de numărul lor. Și asta pentru că nimeni în afară de ei nu știe cu adevărat din câți oameni este format acest proiect. Chiar dacă au colaborat cu nume mari de peste Prut, dar și din industria muzicală din România, aceștia au reușit întotdeauna să își protejeze identitatea.

Uneori am simțit nevoia să spunem ‘eu sunt Carla’, din orgoliu uneori, mai des din prostie. Dar acest fel de porniri infantile sunt tot mai rare în ultimul timp„, Carla’s Dreams.

Sursa: cancan.ro

      Articole recomandate