Cele mai ciudate lucruri uitate în camerele de hotel

hotelLanţul de hoteluri low-cost Travelodge a făcut publică o listă cu obiectele uitate de cei care au beneficiat de cazare în unităţile sale, printre care se regăsesc bagheta magică a lui Harry Potter, silicoane sau un mini porc.

Shakila Ahmed, purtătoare de cuvânt a Travelodge, a arătat, într-o conferinţă de presă, care sunt cele mai neobişnuite obiecte găsite de angajaţii celor 527 de hoteluri după ce oaspeţii au părasit camerele.

Un bilet câştigător la loteria europeană Euromillions, un iPhone încrustat cu diamante, un set de implanturi mamare sau o găleată cu crabi vii au fost exemplele cu care Shakila Ahmed şi-a început prezentarea.

Printre alte lucruri uitate de clienţi se numără cheile de la un Bugatti, bagheta magică „originală” a lui Harry Potter, un porcuşor de companie sau scriptul unui binecunoscut program de televiziune britanic.

La această listă se mai pot adăuga un geamantan cu batoane de ciocolată, un set de 200 de măşti ale Reginei Elisabeta şi o cabină portabilă de bronzare de 2,5 metri, uitată de un grup de tinere „mahmure”, scrie romaninuk.net

La capitolul cantitate, cărţile ocupă de departe primul loc cu 20.000 de exemplare, dintre care nu mai puţin de 7.000 de copii ale celebrei „Fifty shades of Gray”.

      Articole recomandate