Cel mai vândut produs Volkswagen e un cârnat aromat (Video)

1

Cel mai vândut produs cu numele gigantului auto Volkswagen, nu este o maşina, ci un soi de cârnat aromat, fabricat la Wolfsburg, regăsit în rafturile magazinelor alimentare sub denumirea de currywurst.

Produsul, creat în 1973 pentru consumul angajaţilor celebrei companii producătoare de automobile, care adorau aroma de curry, a înregistrat de-a lungul timpului, un asemenea succes, încât a ajuns să se vândă în mai multe magazine din Germania.

Consumatorii par să fi apreciat atât de mult currywurst-ul, încât fabrica de cârnaţi Volkswagen şi-a vândut produsul, chiar mai bine decât s-au vândut maşinile cu aceeaşi marcă.

Potrivit unui reportaj realizat de Bloomberg TV, Volkswagen a vândut 6,4 milioane de cârnaţi într-un an, în timp ce maşinile cu aceeaşi marcă, au înregistrat doar 5,7 milioane de exemplare vândute.

Şi nu este vorba doar despre diferenţa considerabilă de preţ dintre cele două produse: consumatorii par să fie atât de încântaţi de gustul cârnatului Volkswagen, încât fabrica producătoare nu a întarziat sa creeze şi un soi de ketchup cu aceeaşi marcă, numai bun de acompaniat protagonistul reportajului.

Cu alte cuvinte, cel mai solicitat produs Volkswagen, „n-are roţi, volan sau pneu, dar se cumpără la greu”.

Roxana Iorgulescu

      Articole recomandate