Cel mai răbdător șofer din lume? Un rus a devenit vedetă pe internet

fotoPe internet, Rusia este faimoasă pentru accidentele teribile și pentru bătăile din trafic, cauzate de nervi scăpați de sub control. Un clip arată însă că Rusia este și patria celui care a fost supranumit „cel mai răbdător șofer din lume„.

În imaginile postate pe internet se poate vedea cum rusul încearcă fără succes să înainteze pe o stradă cu două sensuri de mers și două benzi. Cealaltă bandă este ocupată de o lungă coloană de mașini, iar primul său obstacol este un Porsche Cayenne care s-a băgat pe contrasens, la volanul căreia se află o șoferiță.

Cum ceilalți participanți la trafic n-o lasă să reintre pe banda ei, șoferul este nevoit să aștepte minute bune pentru a merge mai departe. În loc să-și iasă din minți, decide chiar să facă o glumă: se coboară din autoturism și îi pune femeii în parbriz, sub ștergător, un pliant, scrie realitatea.net

Reușește până la urmă să treacă de Porsche-ul Cayenne, însă aceeași scenă se repetă, după numai câțiva metri, cu alte două mașini.

Mă înclin în fața acestui șofer… n-aș fi putut fi niciodată atât de răbdător” este titlul clipului postat pe site-ul LiveLeak.com.

 

      Articole recomandate