Cel mai bun produs MADE IN MOLDOVA (Blog)

2566892-381480-vector-label-made-in-moldova-300x223Sunt inginer de profesie.
Lucrez peste hotarele țării și vreau să revin acasă. Nu este vorba de imposibilitate, ci despre timpul potrivit pentru a o face. Probabil trebuie să mă molipsesc de spiritul european pentru ca, stabilindu-mă în Moldova să devin contagios, la rândul meu. Petrec mult timp printre „ai lor” și în unele momente de slăbiciune îmi vine să-i adun pe toți străinii ca să le vorbesc în grai românesc despre țara mea.

În nenumărate rânduri am vrut să le prezint un produs MADE IN MOLDOVA, cel mai bun produs autohton.

Aș fi vrut să-i aduc pe dealurile țării, în beciurile Cricovei sau ale Mileștilor Mici, să-i așez pe un cuptor într-o casă de la țară și să-i servesc cu mâncare națională (mâncarea lor națională sunt cartofii prăjiți în ulei), să le pregătesc platouri cu fructe/legume/carne BIO. Dar majoritatea acestor lucruri nu pot fi luate din Moldova și duse acolo departe.

Aveam nevoie de un produs mobil, ușor de transportat, calitativ, unul pe care să nu-l pot pierde în bagaje, pe care să nu mi-l fure nimeni sau să mi-l impoziteze la vamă și să li-l prezint ca fiind CEL MAI BUN PRODUS AL ȚĂRII MELE (made in Moldova).

Am căutat mult și l-am găsit – era omul frumos al Moldovei, acela care a infectat Europa cu prezența sa, dar nu a reușit să o îndrăgostească de sine, mulțumindu-se doar cu banii bătrânului continent.

Cel mai bun produs MADE IN MOLDOVA este lucrătorul înzestrat cu următoarele virtuți:
-valori intelectuale (ușor de dobândit în țara noastră)
-valori morale (ușor de educat în țara noastră)
-valori spirituale (ușor accesibile încă în țara noastră)

Dumnezeu ne-a creat după chipul și asemănarea Sa. Cu chipul Său ne naștem, dar o viață întreagă învățăm să-I fim asemenea. ȘI DACĂ NE-A FĂCUT MOLDOVENI, ÎNSEAMNĂ CĂ SE POATE

Mulțumiți că sunteți moldoveni

Un articol de Multumesc.me

      Articole recomandate